Dolar 32,3796
Euro 34,6772
Altın 2.395,32
BİST 10.095,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Abdullah Avcı, Avrupa için kritik hedefi duyurdu!

Abdullah Avcı, Avrupa için kritik hedefi duyurdu!
22 Ekim 2022 16:34
232
A+
A-

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sivasspor maçı öncesi Avrupa hedefini açıkladı.

Bordo Mavililer, Sivasspor maçından galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor

Karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Her maç zor. Kolay maç yok. Ligin deneyimli takımı ve hocası var karşımızda. Hava topu mücadelesi yapan, en fazla adam adama oynayan ve faul yapan takımlarındam birisi. Oyun planlarını uygulayan bir takım. Çıkışları var 3 haftadır. Oyunun başından sonuna kadar doğru oynamamız gerekiyor. Topa sahip olmayı, alan yaratmayı, az temaslı oyunu, hareketli oyunu, kenarları doğru kullanmalıyız. 2 gündür üzerinde çalıştık. Kupadan birinci çıkma hedefine yaklaşmış şekildeyiz. Ligin sıkışık gittiği durumda haftaya bay gireceğimiz durumda bu maçı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz” dedi.

En çok koşan takımın Trabzonspor olmasıyla ilgili Avcı, “Toparlanmaları, jenerasyonları çok iyi yapmamız gerekiyor. Oyuncuyla beraber tüm departmanların profesyonel şekilde hazırlanmalarını sağlıyoruz. Bu oyunda akıl var, taktik var, ama duygu da var. Duyguyu başka şeyle karıştırmamız lazım. Bunların hepsini doğru yapmamız lazım. Taraftara her seferinden fazla ihtiyacımız var. Onlarla geçen sene çok daha güçlü olduk. Bugün de desteklerine devam etsinler” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.