Dolar 32,3712
Euro 34,7821
Altın 2.439,61
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 19°C




















Abdullah Avcı’nın eşinden bir taraftara cevap!

Abdullah Avcı’nın eşinden bir taraftara cevap!
19 Ekim 2022 00:53
365
A+
A-

Trabzonspor teknik direktörü olarak eleştiri yağmuruna tutulan Abdullah Avcı’nın eşine bir taraftar mesaj attı.

Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı’nın eşi Hülya Avcı kendisine mesaj atan bir taraftara cevap verdi. Formsuz günler geçiren Trabzonspor’da Abdullah Avcı eleştirilirken kimi taraftarlar eleştirinin dozunu kaçırarak hocayı istifaya çağırdı. Bordo mavili bir taraftar tecrübeli teknik adamın eşine Instagram’dan mesaj atarak Avcı’nın eşine Abdullah hoca ile ilgili duygu dolu sözler yazdı.

Taraftar Hülya Avcı’ya şu mesajı yazdı;

Yenge, Avcı hocam bugün; “Bir gün üzerimdeki Trabzonspor ceketini çıkaracağım” dedi. Çıkmasın o ceket hiç. Evet bir gün elbet görevinden ayrılacak ama ceketi üstünde kalsın. Trabzonsporlu Abdullah Avcı olarak o ceket bir ömür üzerinde kalmalı. Biz onu başka bir ceketle görmeye tahammül edemeyiz, onu kimseyle paylaşamayız. Canımız çok yanar. Hele İstanbul’un kirli bir ceketini hocamızın üstünde göreceğimize ölsek daha iyi. Ne olur o Trabzonspor  ceketi ömrünün sonuna kadar üstünde kalsın”.

Taraftarın mesajına kayıtsız kalmayan Abdullah Avcı’nın eşli Hülya Avcı şu cevabı verdi;

“Trabzon her zaman kalbinde onun için çok değerli bundan emin olun.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.