Dolar 32,3761
Euro 34,7901
Altın 2.434,45
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 19°C




















Ahmet Ağaoğlu’nun Beşiktaş Tepkisi!

Ahmet Ağaoğlu’nun Beşiktaş Tepkisi!
17 Ekim 2022 17:44
385
A+
A-

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Beşiktaş maçında siyah-beyazlı tribünlerin tepki gösterdiği Abdullah Avcı ve Uğurcan Çakır için açıklama yaptı. Ağaoğlu, ‘Sportmenliğe ve genel ahlak kurallarına aykırı tezahüratı şiddet ile kınıyoruz.’ dedi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Süper Lig’de oynadıkları Beşiktaş maçıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Trabzonspor Kulübü’nün internet sitesinden yayınlanan açıklamada, Ağaoğlu Beşiktaş maçında Abdullah Avcı ve Uğurcan Çakır için yapılan tezahüratlara tepki gösterdi.

İşte o açıklama:

“Beşiktaş ile oynadığımız maçta Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ve özellikle Kaptanımız Uğurcan Çakır’a tribünlerden yapılan, sportmenliğe ve genel ahlak kurallarına aykırı tezahüratı şiddet ile kınıyoruz.

Sahadaki futbolcudan kenardaki teknik ekibe, tribünlerdeki seyirciye kadar futbol bir bütündür. Bu bütünlüğe zeval getirecek her türlü davranışın şiddet ile karşısındayız.

Sporu dolayısı ile futbolu bir bütün kabul edip, her aşamada çirkinleştirmenin değil güzelleştirmenin çabasını göstermek gerekirken dünkü maçta yaşananları kabul etmek mümkün değildir.

Bu vesile ile herkesi bir kere daha sağduyulu olmaya ve sportmenliğe davet ediyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.