Dolar 32,4147
Euro 34,7678
Altın 2.419,29
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Yağmurlu
Trabzon
16°C
Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C




















Abdullah Avcı ”Biz çok yorgunuz”

Abdullah Avcı ”Biz çok yorgunuz”
17 Ekim 2022 00:11
392
A+
A-

Süper Lig’de 10. haftasında İstanbul Vodafone Park’ta Beşiktaş Trabzonspor’u ağırladı. Karşılıklı gol düellosuna dönen müsabakada kazanan çıkmadı.

Maçın ardından TrabzonsporTeknik Direktörü Valerian Abdullah Avcı  açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı açıklamasında, ”Beşiktaş çok iyi derin bir kadro ciddi baskıyapan kenar ortayı en fazla yapan hava topunu fazla kazanan takım. Kenar orta çok fazla geliyor. Biz 7. Gün 3. Maçımızı oynadık, başlangıçları doğru planladık. Duran toptan öne geçtik, sonra Marek’in şutu 2-0 olacaktı döndü kendi kalemize attık. Rakibe taçta yaptığımız baskından 2-1 önde girdik. Dengede gidiyordu, topa sahip olmaya başladığımız anda, Eren’in ayağıdan kaçtı döndü 2 oldu. Enis ile net pozisyon aldık atsak belki 3-1’e dönecek. 2 takıma yakışır oyun oldu, kazanmak için gelmiştik, kazanamadığımıza üzgünüz. Buradan bu şekilde dönmek de iyi. Beşiktaşlı futbolculara teşekkür ediyorum. Biz çok yorgunuz, Sivas maçına hazırlanacağız, kazanabilirdik. “ dedi.

BEŞİKTAŞ FORMASI HEDİYE ETTİLER…

Abdullah Avcı: Beşiktaş teknik direktörlüğü yaptım. Bundan gurur duyuyorum. Sonuna kadar saygım var. Dışarıdaki sürü psikolojisinin doğru olmadığını düşünüyorum. Bugün bana Beşiktaş forması hediye ettiler, aldım ve oğluma götüreceğim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.