Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 22°C
Per 19°C




















Abdullah Avcı, Trabzonspor’da Lahtimi’yi ne zaman oynatacak?

Abdullah Avcı, Trabzonspor’da Lahtimi’yi ne zaman oynatacak?
11 Ekim 2022 00:30
436
A+
A-

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Lahtimi ile ilgili gelen soruya yanıt verdi…

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, 0 – 0’lık bir sonuçla biten Kasımpaşa maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Takımda isteksizlik mi var şeklinde ki soruya, “Ben oyuncunun sporcunun isteksiz olabileceğini düşünmüyorum. Ama formsuz, iyi hissetmiyor, yorgun olabilir. Ben isteksiz olabileceğini düşünmüyorum’ diye yanıt veren Avcı, Lahtimi ile ilgili ise “Zamanı var” ifadelerini kullandı.
Avcı, “Türkiye’de en fazla genç oyuncu oynatıp, kazandıran belki de yurt dışına gönderen birisiyim edebimle beraber. Tercih ettiğimiz, Lahtimi geçen sene devre arasında istemiştik. Bu sene itibariyle kattık. Her şeyin zamanı var. Bunlar konuşulmuştur… Her teknik adam en doğru zamanda, en iyi şekilde oynatmak ister.
Taraftar 5 dakikalık 10 dakikalık oyunda hep onun öyle olabileceğini hayal eder.
Her şeyi doğru zamanda kullanmalıyız. Potansiyelli bir oyuncudan bahsediyoruz. Zamanı var, o zamanı geldiğinde en iyi şekilde kullanacağız’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.