Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C




















Trabzonspor’da 3 oyuncu kritik durumda!

Trabzonspor’da 3 oyuncu kritik durumda!
10 Ekim 2022 13:42
356
A+
A-

Süper Lig’de önümüzdeki hafta Beşiktaş ile karşılaşacak Trabzonspor’da bu akşam oynanacak Kasımpaşa maçına 3 önemli isim kart cezası sınırında çıkacak.

Trabzonspor ’da tam 3 isim ceza sınırında maça çıkacak… Trezeguet, Bartra ve Eren Elmalı bugünkü 90 dakikada sarı kart görmeleri halinde, önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak Beşiktaş derbisini kaçıracaklar. Dolayısıyla Kasımpaşa mücadelesini kazanmak kadar sınırdaki yıldızları kaybetmemek de Bordo-Mavililer için oldukça önemli. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 3 oyuncuyu da dikkatli olmaları konusunda uyarırken, hakemle gereksiz diyaloğa girmemelerini istedi. Monaco ile perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde ise kırmızı kart gören Maxi Gomez oynayamayacak.

28 maçlık müthiş seri

Fırtına, taraftarı önünde ligde çıktığı son 28 maçı da kaybetmedi. Bu süreçte 18 galibiyet ve 10 beraberlik alan Trabzonspor, bu akşam da Kasımpaşa’yı devirip, seriyi 29’a çıkartmanın hesaplarını yapıyor. Öte yandan bu sezon maçların son 15 dakikalarında en fazla gol yiyen (5) ekip Kasımpaşa. Bordo-Mavililer ise bu periyotlarda tam 5 gol attı.

Biletlere ilgi yok!

İç sahada son maçını 18 Eylül’de Gaziantep FK ile oynayan Trabzonspor, yaklaşık 3 haftalık uzun bir aranın ardından Akyazı’ya çıkıyor. Ancak Bordo- Mavili taraftarlar, bu maçın biletlerine çok az ilgi gösterdi. Kombineler dışında yaklaşık 3 bin civarında koltuk satıldı. Karadeniz ekibinde, yaklaşık 28 bin kombine sahibi bulunurken, maça gelmeyeceklerin biletlerini devretmeleri isteniyor.

4 oyuncu eski takımına karşı

Trabzonspor’da 4 oyuncu, bu akşam eski takımına rakip olacak. Sezon başında Kasımpaşa’dan transfer edilen Eren Elmalı ve Doğucan’ın yanı sıra daha önce Lacivert-Beyazlı formayı giyen Trezeguet ile Umut Bozok, özel bir 90 dakikaya çıkacak. Karadeniz ekibi, Kasımpaşa’yı yener ve aynı saatte başlayacak Başakşehir- Sivasspor mücadelesinde İstanbul ekibi takılırsa, Fırtına liderlik koltuğuna oturacak.

Kasımpaşa’da son dakika

Şenol Can teknik direktörlük görevine geldikten sonra çıkışa geçen Kasımpaşa, ligdeki son 5 maçının 4’ünü kazandı. Lacivert- Beyazlı ekipte uzun süredir sakatlığı bulunan Tarkan ve Koita dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Trabzonspor’la ligde oynadığı son 8 lig maçının sadece 1’ini kazanabilen Kasımpaşa, 5 yenilgi alırken, 2 mücadelede berabere kaldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.