Dolar 32,2831
Euro 34,7802
Altın 2.396,42
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 16°C




















Geçen sezonla fark 2! İşte Abdullah Avcı’nın planı

Geçen sezonla fark 2! İşte Abdullah Avcı’nın planı
4 Ekim 2022 10:54
319
A+
A-

Trabzonspor haftayı iyi değerlendirdi. Zirveyle arasında puan farkını 1’e indirdi.

Liderlik yarışı veren Adana Demirspor ile Galatasaray ’ın berabere kaldığı haftada, BeşiktaşFenerbahçe derbisi de 0-0 sonuçlanınca, Trabzonspor’un üstünde yer alan 4 rakibi puan kaybetti. Bordo-Mavililer ise zorlu Kayserispor deplasmanında geriye düşmesine rağmen kazanmasını bildi.

Haftaya 7. sırada başlayan Karadeniz ekibi, bu galibiyetle 2 sıra birden yükseldi. Daha da önemlisi zirveyle olan fark 1 puana indi. Ligin tepesindeki ilk 4 takım durumundaki Başakşehir, Adana Demirspor, Konyaspor ve Galatasaray’ın 17’şer puanı bulunuyor. Onları 16 puanla Fırtına takip ediyor.

Geçen sezonla fark 2

Beşiktaş ’ın 15, Fenerbahçe ’nin ise 14 puanı var. Geçtiğimiz sezonun ilk 8 haftasında 5 galibiyet ve 3 beraberlikle 18 puanı hanesine yazdıran Trabzonspor, bu sezon aynı periyotta 16 puan topladı. Abdullah Avcı’nın hedefi; galibiyet serisini sürdürüp, maç başına 2 olan puan ortalamasını yükseltmek.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.