Dolar 32,3732
Euro 34,7780
Altın 2.439,60
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 19°C




















Abdullah Avcı’nın bu sözü 2 futbolcuyu hırslandırdı

Abdullah Avcı’nın bu sözü 2 futbolcuyu hırslandırdı
24 Eylül 2022 12:30
243
A+
A-

Bu sezon Süper Lig’de ligin ilk 7 haftasında sakatlıklardan büyük darbe yiyen Trabzonspor’a, milli maçlar için verilen ara adeta ilaç gibi gelecek.

Önce Edin Visca, ardından da Dorukhan Toköz’ün uzun süreli sakatlığı ile sarsılan bordo-mavililer, Yusuf Yazıcı ile Djaniny’nin dönüşü ile moral bulacak.

UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan Ferencvaros maçında sakatlanan ve 2 lig ile bir Avrupa mücadelesini kaçıran Yazıcı, arada yurt dışında tedavi oldu. Milli futbolcunun Kayserispor karşılaşmasıyla sahalara döneceği öğrenildi.

Gaziantep FK mücadelesini tamamlayamayan Djaniny de milli arada güç toplayacak. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın iki oyuncuya da ‘Size milli ara dönüşünde çok ihtiyacım var. Ama sakatlığınızı da düşünerek planlama yapacağız. Tam hazır olduğunuzda şans gelecek’ mesajını gönderdiği, Yazıcı ve Djaniny’nin bu gelişmenin ardından daha da hırslandığı bildirildi. (Skorer)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.