Dolar 32,3477
Euro 34,7828
Altın 2.394,90
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C




















Erzurumlular derneğinde Büyük Buluşma.yurthaber61

Erzurumlular derneğinde Büyük Buluşma.yurthaber61
23 Eylül 2022 16:26
987
A+
A-

Erzurumlular Derneğinde Büyük Buluşma
Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden, Gaziosmanpaşa Erzurumlular Derneğinin verdiği Kahvaltıda Yerel Basınla ve STK temsilcileriyle buluştu.
Gaziosmanpaşa, Erzurumlular Derneğinde Yerel Basın ve STK “Temsilcileriyle Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden Kahvaltı Programında, bir araya geldi.
Basından, Yiğit Haber Sahibi Osman Yiğit, Gündem Gazetesi Sahibi Mehmet Gülnehar, Avrupa Birliği Gazetesi, Bora Ay, Hadise Ruyem Aydoğan, Zeki Örsel, GopHaber Sahibi Ali Şükrü Kara Gelemediği için Mesaj gönderdi. Yeşilay Yönetim Kurulu Üyesi Nurten Kalın, Avrupa Ülkeleri Engelli Kimsesizler Derneği Başkanı Hüseyin Dayıoğlu, Sicil Affı Derneği Başkanı Mehmet Baran, Habibe Köroğlu ,25 ler, Dernek Başkan Yardımcısı Aytekin Çalışkan, ve Güçlü ve Azimli Kadınlar Platformu Başkanı Sermin Topal, ve Yönetimi katıldı. Kızılay Gaziosmanpaşa “Şube Başkanı İsmail Yamak, da bir mesaj yollayarak, işlerinin yoğunluğundan dolayı katılamadığını iletti.
Gaziosmanpaşa “ da Bölgesel yayın Yapan Avrupa birliği Gazetesi, imtiyaz Sahibi Kıymet Taylan, Gaziosmanpaşa Erzurumlular Derneği Başkanı Orhan Tanas “ a Basına verdiği destekten dolayı bir teşekkür plaketi verdi.
Gaziosmanpaşa Erzurumlular derneği Başkanı Orhan Tanas, Kaymakam İskender Yönden “ e Plaket hediye Etti. Avrupa Birliği Gazetesi imtiyaz Sahibi Kıymet Taylan ‘ a da bölgeye yaptığı hizmetlerden dolayı plaket taktim etti.
Yerel Basına verdiği önemle bilinen Dernek Başkanı Orhan Tanas, a, Kaymakam Yönden Basına verdiği destek için Orhan Tanas “ a teşekkür etti.
Her zaman her konuda yanınızdayız mesajı Veren Kaymakam Yönden, birlik ve beraberliğin sağlanması açısından bu gibi toplantıların daha sık yapılmasını istedi. Bir sonraki programın Kaymakamlıkta yapılmasını isteyen Kaymakam Yönden, programdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
BAŞKAN TANAS’ TAN BİRLİK OLMA MESAJI

Birlik ve beraberliğimizi dostluğumuzu kardeşliğimizi pekiştirmek için bizler her zaman buradayız Bizler gelecek nesillerimize iyi örnekler vermek, birliğin beraberliğin yardımlaşmanın ne kadar güzel bir haslet olduğunu ispatlamak zorundayız. Yanlışlarımız varsa doğrultmak durumundayız. Unutmayalım ki; kötüye kötü demekle iyi olmaz, yanlışa yanlış demekle doğru olmaz. Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.