Dolar 32,2829
Euro 35,0067
Altın 2.453,45
BİST 10.156,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C




















Abdullah Avcı’ya şampiyonluk zammı! İşte imzanın perde arkası

Abdullah Avcı’ya şampiyonluk zammı! İşte imzanın perde arkası
17 Eylül 2022 12:06
315
A+
A-

Trabzonspor Yönetimi, sözleşmesini 2025’e kadar uzattığı şampiyon hocasının yıllık ücretine 3 kat zam yaptı. Daha önceki kontratta bu sezonki maaşı 8.5 milyon TL olarak belirlenen Abdullah Avcı, 25 milyon TL kazanacak.

Geçtiğimiz haftalarda Abdullah Avcı ile yeni kontrat için anlaşmaya varan ve tecrübeli çalıştırıcının bu sezon sonunda bitecek sözleşmesini 2025’e kadar uzatan Trabzonspor Yönetimi, detayları KAP’ta açıkladı. Tecrübeli çalıştırıcının ücretine ciddi bir zam uygulandı.

37 yıllık şampiyonluk hasretini bitiren Avcı, önceki sözleşmeye göre 3 kat daha fazla kazanacak. İlk kontratta bu sezonki maaşı 8.5 milyon TL olarak belirlenen başarılı taktisyenin yeni ücreti; 25 milyon TL. 2023/2024 ve 2024/2025 futbol sezonlarında, bir önceki sezon ödenen garanti ücretin, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanacak, ‘bir önceki yılın aynı ayına göre değişim tablosunda’ yer alan Temmuz ayı oranları dikkate alınarak bulunacak (TÜFE+ÜFE)/2 oranında artırılacağı ve bu artış oranının yüzde 50’den fazla olmayacağı belirtildi.

Yönetimle rakam konuşmadı

Camiaya ve taraftara yıllardır beklediği şampiyonluk sevincini yaşatan Abdullah Avcı, yeni kontratla birlikte ödüllendirilirken, başarılı çalıştırıcının herhangi bir rakam konuşmadan imzayı attığı öğrenilirken, yönetim de hocasına beklenen jesti yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.