Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C




















Trabzonspor’da Bakasetas, Kızılyıldız maçının ardından soruları yanıtladı!

Trabzonspor’da Bakasetas, Kızılyıldız maçının ardından soruları yanıtladı!
16 Eylül 2022 00:08
255
A+
A-

Trabzonspor’da Bakasetas, Kızılyıldız maçının ardından soruları yanıtladı!

Kötü sürecimiz oldu. Ama bu kötü süreç dünyanın sonu olmayacaktı. Bütün yarışma alanlarında yeni başlayan yarışmalar görüyorsunuz. Bizim kaybettiğimiz bir şey yok. Sadece kötü giden kısa bir sürecimiz vardı. Bugün de bunu tersine çevirmeyi başardık. Sezon boyuncu umuyorum taraftarlarımız her zaman hem iyi hem de kötü günde desteklerini verecekler’ dedi.

10 NUMARA POZİSYONUNDA OYNAMASI

Bakasetas bugün 10 numarada oynaması ile ilgili olarak ise,
“Bu aslında büyük bir soru. Geçen seneden gelen soru. Tabiki 10 numara pozisyonunda oynadığımı herkes biliyor. Benim isteğimi herkes biliyor. Kaleye olabildiğince yakın olmak. Ama ben 8 numara pozisyonlarında gayet iyi performans verebiliyorum. Marek’in oladığı zamanlarda her zaman iyi performans vermeye çalışan oyuncuyum.
Takımın nerede bana ihtiyacı varsa orada olmaya çalışıyorum. Bunun hangi pozisyon olduğu değil takımın bana nerede ihtiyacı varsa orada olmaya çalışıyorum” dedi.

KIZILYILDIZ MAÇI

Kızılyıldız maçıyla ilgili de konuşan Bakasetas, “İşin psikolojik yönünün ele aldığımızda bizim için zor maç olacağını biliyorduk. Ama maç içinde çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Skor daha farklı olabilirdi. Son dokunuşlarda biraz daha dikkatli olsaydık bugün daha fazla gol atabilirdik.
3 gün içinde tekrar maç oynayacağız. Gayet iyi bir takıma karşı oynayacağız. O maçı da kazanmak istiyoruz.

Oyuncuların adaptasyon içtin zamana ihtiyacı olacak. Bu adaptasyon süreci bahane omayacak. Sorumlukuları almak istiyoruz” dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.