Dolar 32,3712
Euro 34,7821
Altın 2.439,61
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 19°C




















Trabzonspor’da Yusuf ve Larsen’den kötü haber! Lahtimi ve Bartra ise…

Trabzonspor’da Yusuf ve Larsen’den kötü haber! Lahtimi ve Bartra ise…
15 Eylül 2022 23:02
368
A+
A-

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Yusuf Yazıcı, Lahtimi, Larsen ve Marc Batra’nın sakatlıkları ile ilgili konuştu.

Yusuf’un hafta sonu oynanacak Gaziantep maçında da takımla birlikte olmayacağını ifade eden Avcı, “Yusuf Yazıcı, Pazar günü de bizle beraber olmayacak. Bu akşam hem dizi hem de beliyle ilgili problemi vardı. Geçen sene Rusya’da da yaşamıştı. Bu Arada risk almayalım dedik. Milli takım arası oluyor. Önümüzdeki hafta itibariyle takımla çalışmalara başlayacak’ dedi.

LARSEN, İÇ YAN BAĞLAR…
Larsen, Lahtimi ve Marc Batra ile ilgili de konuşan Avcı, “Larsen ile ilgili yarın daha sıcak bilgi alabilirim. İç yan bağı ile ilgili problem vardı.
Lahtimi zannetmiyorum bir şey olduğunu.
Marc’ta biraz ağrı vardı o oyunu tamamladı.
Korkuyoruz, yoğun süreçten geçiyoruz. Umarım şu araya sağlıklı bir şekilde gireriz”’ diye konuştu.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.