Dolar 32,2444
Euro 34,8257
Altın 2.422,48
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 18°C




















Kızılyıldız cephesinden flaş açıklama! Trabzonspor’da çekindikleri oyuncu var mı?

Kızılyıldız cephesinden flaş açıklama! Trabzonspor’da çekindikleri oyuncu var mı?
14 Eylül 2022 22:31
402
A+
A-

Kızılyıldız cephesi karşılaşma öncesinde basın toplantısı düzenledi

Trabzonspor ile UEFA Avrupa Liginde karşılaşacak Kızılyıldız Takımında teknik direktör Milos Milojevic ile daha önce Alanyaspor’da da futbol oynayan stoper Nemanja Milunovic maçın oynanayacağı Akyazı Stadında basın toplantısı düzenledi.

ÇEKİNDİKLERİ FUTBOLCU VAR MI?
Toplantıda ilk olarak konuşan Milojevic, Trabzonspor’dan çekindiği futbolcu olup olmadığı sorusuna,
“ İyi yoldayız. Ve en iyi şekilde gitmeye devam ediyoruz.
Trabzonspor hakkında çok bilgimiz var. Sırbistan’da da Türk Ligini takip ediyoruz. Bir futbolcudan çekinmiyoruz. Trezeguet, Gomez, Bakasetas gibi iyi oyuncuları olduğunu düşünüyoruz. Ancak bir oyuncuya odaklanmak istemiyoruz. Komple bir güç…” dedi.

TAKIMIN DURUMU
Takımın durumu sorulduğunda ise teknik direktör Milojevic, “Takım iyi bir durumda. Sadece biraz zamana ihtiyacı var. Ona göre hesap yapacağız ve önlem alacağız” dedi.

TRABZON’A DAHA POZİTİF GELDİK
Geçen hafta Monaco karşısında oynadıkları futbolun ardından Trabzonspor karşısında nasıl bir performans bekledikleri şeklindeki soruya, teknik direktör Milojevic, “Daha iyi performans bekliyoruz. Daha iyi oynamamız gerekiyor zaten. Daha pozitif bir şekilde geldik ve Monaco’dan daha iyi bir sonuç alacağız” dedi.

TRABZON’DA 2 MAÇ OYNADI
Alanyaspor’da futbol oynadığı hatırlatılan Defans Oyuncusu Milunovic, Trabzon’da daha önce oynadığı maçlar hatırlatıldığında, “Burada iki tane maç oynadım.  Stadın atmosferini çok iyi biliyorum. Trabzonspor taraftarı nasıl iyi bir taraftar ve mükemmel bir atmosfer oluşturduklarını biliyorum.  Trabzonspor çok iyi ekibe sahip. Biz onları analiz ettik ve yarın ki maça en iyi şekilde hazırlandık” dedi.

TRABZONSPOR STADININ ATMOSFERİ ETKİLER Mİ?
Defans oyuncusu Milunovic, yarın ki maçta ne bekliyorsunuz, nasıl sonuç olacağını düşünüyorsunuz, “Trabzon daha iyi maç bekliyoruz. Monaco, komple iki tane farklı takım söz konusu. Monaco fiziksel olarak daha hazır bir takım. Ama Trabzon’da çok daha fazla kaliteli oyuncular var. O yüzden bizim düşüncemiz bu iki maç çok farklı olacak. Ama biz Monaco maçına göre daha iyi bir sonuç bekliyoruz.

CORNELİUS VE GOMEZ DEĞİŞİKLİĞİ
Trabzonspor’da forvet hattında yaşanan değişikliğin bordo _ mavililerde kayba neden olup olmadığı sorusuna ise, Defans oyuncusu Milunovic, “Cornelius ve Gomez kaliteli oyuncular. Ama geçen sene Cornelius, kendini gösterdi ve takıma alışmıştı. Bu açıdan Trabzonspor’un az bir kaybı olabilir” dedi.

ADANA DEMİRSPOR MAÇINI İZLEDİ Mİ?
Adana Demirspor maçını izleyip izlemediği ve o maçta uygulananan taktiği kendilerinin kullanıp kullanmayacağına teknik direktör Milojevic, “Tabiki izledik. Bizim kesinlikle daha ofansif olmamız gerekiyor. ekibin sınırlarını aşması ve komple 90 dakika enerji yüksek tutulmalı. Zaten o yolda gidiyoruz…” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.