Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C




















PERSONEL GENEL MÜDÜRÜNDEN,PERSONELİNE MOTİVASYON ZİYARETİ

PERSONEL GENEL MÜDÜRÜNDEN,PERSONELİNE MOTİVASYON ZİYARETİ
8 Eylül 2022 18:04
267
A+
A-

PERSONEL GENEL MÜDÜRÜNDEN,PERSONELİNE MOTİVASYON ZİYARETİ

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mesleki Çalışma ve Uyum Etkinliklerinin başlamasıyla okullarda yaşanan hareketlilik,  Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Sayın Fehmi Rasim Çelik’in Trabzon ziyaretiyle ivme kazandı.

Eğitim öğretim faaliyetleriyle ilgili yenilikleri yerinde görmek, öğretmen,idareci, il ve ilçe yöneticileriyle bir araya gelmek için Trabzon’da bulunan Genel Müdür, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu ile ilk olarak Of İsmail Yıldırım İlkokulu’nu ziyaret etti.

Ardından Sürmene Hasan Tahsin Kirali  Anadolu Lisesi, Araklı Merkez İlkokulu, Ortahisar Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ziyaretlerinde öğretmen ve idarecilerle bir araya gelen Personel Genel Müdürü, öğretmenlerin yeni eğitim öğretim yılı hedeflerini, beklenti ve umutlarını paylaştı. Öğretmen ikliminde görülen bu birliktelik ve samimiyetin eğitim kalitesinde de kendini gösterdiğini ifade ederek‘’Trabzon kendine has sıcaklığını, eğitimin niteliğine de yansıtan bir şehir’’ dedi.

GÜÇLÜ GELECEK, ÖĞRETMENLERİNBİRLİKTELİĞİYLE GELECEK

Bir toplumun öğretmenleri kadar güçlü olduğuna duydukları inancı vurgulayan Sayın Fehmi Rasim Çelik, bu gücü her geçen gün daha da yukarılara taşımak için öğretmenlerle birlikte olmaya devam edeceklerini söyledi. Gezisi esnasındaki tüm okullarda öğretmenlere çiçek takdim etmesi, içten ve samimi davranışlarıyla Öğretmen dostu olduğunu göstermesi, öğretmenlerin de motivasyonunu, yeni döneme başlama heyecanlarını yükseltti.

Öğretmen buluşmalarının ardından il ve ilçe yöneticileri ile bir araya gelen Personel Genel Müdürü, şehrin eğitim yatırımlarının değerlendirilmesiyle ilgili yapılan planlamalar ve yenilikler hakkında bilgi aldı. Eğitim hedeflerinde ulaşılan başarının özünde, asıl kaynak olan çocuklarımıza duyulan hassasiyetin olduğunu ve bu sayede sağlam bir gelecek inşa etme çabasının Trabzon’da fazlasıyla kendini gösterdiğini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, Personel Genel Müdürü’nün ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek:

‘’Eğitim Öğretim yılının başında; geleceğe dair hizmetler üretmemizin heyecanına, fikirleri, rehberlikleri ve samimiyetleriyle değer kattıkları için Sayın Genel Müdürümüze şükranlarımızı sunuyoruz.

Şehrimizin çocukları ve onların gelecekleri için daha başka neler yapabiliriz sorusunun her gün bizimle oluşunun kıymetini ve o soruya birlikte cevaplar aradığımız bir eğitim ailesiyle yürüyor olmanın memnuniyetini yaşıyoruz. Bugün de bu soruya yenilikçi ufuklar açtığınız ve yolculuğumuza ilham kattığınız için size, büyük eğitim ailemiz adına teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.