Dolar 32,4351
Euro 34,7348
Altın 2.428,82
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 18°C




















Murat Ülker, Ahmet Ağaoğlu’na öyle bir sürpriz yaptı ki… Herkes şaştı kaldı

Murat Ülker, Ahmet Ağaoğlu’na öyle bir sürpriz yaptı ki… Herkes şaştı kaldı
2 Eylül 2022 19:52
754
A+
A-

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, sponsor firma Yıldız Holding’i ziyaret etti.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Bordo Mavili kulübe yaklaşık 20 yıldır sponsor olan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Yıldız Holding’i Üsküdar Çamlıca’daki  merkezinde ziyaret etti.

Başkan Ağaoğlu bu ziyarette Pladis ve GODIVA Çikolata Yönetim Kurulu BaşkanI aynı zamanda Yıldız Holding patronu Murat Ülker, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker ve Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Global Hukuk işleri Başkanı Av. İbrahim Taşkın ile görüştü.

MURAT ÜLKER HERKESİ ŞOK ETTİ

Trabzonspor’un şampiyon olması nedeniyle Trabzonspor kulübünde yapılması planlanan tebrik ve teşekkür görüşmesi tarafların yoğun gündeminden dolayı sonraki bir tarihe ertelenmişti.
Teşekkürü geciktirmek istemeyen başkan Çamlıca daki  Holding merkezine giderek ziyarette bulundu.

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker ve Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Av. İbrahim Taşkın ile görüşen Başkan Ağaoğu’na o sıralarda yurt dışından aynı gün gelen patron Murat Ülker’den çok konuşulacak bir sürpriz geldi.

FblFA2DXEAEcy8o (1)

İMZALI FORMA ÜSTÜNE FENERBAHÇE KAŞKOLU

Trabzonspor formasını giyen ve Fenerbahçe kaşkolunu üstüne geçiren Ülker görüşmedeki isimlere kısa süreli şok yaşattırdı.

ÜLKER: RENGİMİ BELLİ ETMELİYİM

Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu söyleyen Murat Ülker “2021-2022 Spor Toto Süper Lig şampiyonu olan Trabzonspor Kulübü’nün Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nu ağırladık. Kendisine nazik ziyareti için teşekkür ederim.

Ben rengimi belli etmekten yanayım fark ettiğiniz üzere ama tabii ki 2022-2023 sezonunda ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil edecek olan Trabzonspor’a  başarılar diliyorum.” Dedi.

TAŞKIN “TRABZONSPOR FORMASI GERÇEKTEN YAKIŞTI”

Trabzonlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. İbrahim Taşkın ise “Başkanımız Sağolsunlar bizlere temsili Şampiyonluk kupamız ile Şampiyonluk forması hediye ettiler. Herkes bir anda Bordo-Mavi Şampiyon oldu.  Bu arada Murat Ülker’in süprizi çok güzeldi. Trabzonspor forması gerçekten yakışmıştı. Fenerbahçe kaşkolu ise ayrı bir renk kattı ortama. Bir kez daha gördük ki; Spor dostluk ve kardeşliktir. Eğer dostluğu kardeşliği sağlamıyorsa o, spor değildir.” Ifadelerini kullandı.

FORMA VE KUPA HEDİYE EDİLDİ

Başkan Ahmet Ağaoğlu ise yaşanan bu durumdan oldukça mutlu olurken Ali Ülker, Murat Ülker ve İbrahim Taşkın’a Şampiyonluk Kupası ve Şampiyonluk forması hediye etti.

Yıldız Holding Yönetim Kurulu başkanı Ali Ülker ise Trabzonspor’u ve başkanı Trabzon’da ziyaret etme sözü verdi.

FblFA2FWAAAnOjq

TRABZONSPOR BAYRAĞI 1 AY ASILI KALMIŞTI

Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon şampiyonluğu garantilediğinde Av. İbrahim Taşkın, Holding binasına Trabzonspor bayrağı asmış ve 1 ay orada kalmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.