Dolar 32,3860
Euro 34,6043
Altın 2.385,71
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Çar 15°C
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 17°C




















Deniz Çoban’dan Palabıyık kararına eleştiri: ‘Yetersiz’

Deniz Çoban’dan Palabıyık kararına eleştiri: ‘Yetersiz’
29 Ağustos 2022 14:49
297
A+
A-

Süper Lig’in 4. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanan dev maçta kazanan çıkmadı. Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşma 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı. Maçı yöneten hakem Ali Palabıyık’ın performansını Deniz Çoban yorumladı

Süper Lig ‘in 4. haftası dev bir maça sahne oldu. Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde Abdullah Avcı yönetimindeki son şampiyon Trabzonspor ile Okan Buruk’un başında olduğu Galatasaray karşı karşıya geldi. Mücadelenin 90 dakikası 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı ve taraflar evlerine 1’er puanla döndHer hafta olduğu gibi bu hafta da oynanan maçlardaki hakemlerin performansını Fanatik Gazetesi yazarı Deniz Çoban değerlendirmeye devam etti. Trabzonspor – Galatasaray karşılaşmasını yöneten Ali Palabıyık’ın kararlarını da değerlendiren Çoban, hakemin bir iki hata dışında başarılı bir performans sergilediği ve verdiği kararların doğru olduğunu ifade etti.

İŞTE DENİZ ÇOBAN’IN TRABZONSPOR – GALATASARAY MAÇININ HAKEMİ ALİ PALABIYIK HAKKINDAKİ DEĞERLENDİRMESİ:

Oyuncuların iyi niyetli davranışları ve hakem ekibinin dikkati sayesinde maç beklenenden daha rahat geçti. Ali Palabıyık birkaç faul hatası ve göstermediği 2-3 sarı kart dışında önemli hata yapmadı. Son düdüğü çaldığında, böylesi zor geçmeye aday bir maçı, arkasında tartışılacak önemli bir hata yapmadan tamamlamış oldu. 3’te Seferovic’in şutunda top takım arkadaşı Torreira’nın kalçasından sekerek, Trabzonlu oyuncu Larsen’in koluna çarpıyor. Bu bir beklenmeyen top ve hakemin devam kararı doğruydu. 8’de Mertens topla oynadıktan sonra yerde kalarak penaltı bekledi. Dorukhan’ın bu pozisyonda Mertens’e penaltıyı gerektirecek bir müdahalesi yoktu.

İkinci sarı gereksiz

45’te Yunus, rakibi Eren Elmalı’ya formasının ön tarafından çekerek faul yapıyor. Israrlı bir çekmesi yok. Çekip bırakıyor. Önemli bir atağın engellenmesi de söz konusu değil. Burada Yunus’a ikinci sarı kart beklentisi bence gereksiz. Pozisyonda faul yeterliydi. 87’de Trabzonspor atağında Trezeguet’in ortasında top, Boey’in ayağından sekerek doğal konumdaki eline çarpıyor. Trabzonsporlular’ın penaltı beklediği bu pozisyonda hakemin devam kararı doğruydu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.