Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C




















Trabzonspor’da Abdullah Avcı’dan Marek Hamsik açıklaması!

Trabzonspor’da Abdullah Avcı’dan Marek Hamsik açıklaması!
23 Ağustos 2022 17:52
457
A+
A-

Trabzonspor’da Abdullah Avcı ve Abdülkadir Ömür’ün basın toplantısı 61saat’ten canlı olarak yayınlandı.

Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi Play-Off ikinci maçında kendi sahasında Kopenhag’ı konuk edeceği karşılaşma öncesi Abdullah Avcı ve Abdülkadir Ömür açıklamalarda bulundu.

ABDULLAH AVCI: FIRSAT OLACAK

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı: 1 hafta önce Kopenhag’da çok güzel bir ortamda, atmosferde bütün planlarımızı yaparak sahaya çıktık. Oyun ilk gole kadar olan bölümünde, oyun planı ve organizasyonu istediğimiz gibi gidiyordu. Sonrasında yediğimiz bireysel hatadan olan bir gol. Oyun devre bitene kadar dengeli gitti. 2 tane de pozisyona girdik. Sonrasında Kopenhag’ın en güçlü taraflarından biri olan duran toptan 2. golü yedik. İkinci yarı domino bir oyun oynadık, Bakasetas’ın attığı gole skor… Oyun olarak kazandığımız ama skor olarak kazanamadığımız bir oyun… Yarın akşam muhteşem bir Trabzonspor taraftarı ile kazanacağız. Bize verdikleri sabır, destekle beraber, şampiyonlukla beraber dünyaya milyarca kişiye örnek olmuş, bu seviyenin altına düşmeden tekrar örnek olarak rakibe saygı göstererek, baskı altına alarak oyuna müdahale olmadan, oyuna destek vererek… Müdahil olmadan derken şöyle bir açıklama yapayım: 1,5 yıldır çok inanılmaz destek veriyorlar. Bazen topu çevirirsin oyunu kontrol altına almak için eskiden kalan duyguyla “Ne oluyor geri mi döndü top” diye, rakip biraz ister istemez oyuncuyu telaşa dönebilir. Bu yeni plan ve fırsat içindir. Tekrar kontrolü eline almak içindir. Yarın rakibimiz bize ilk maçta olduğu gibi bekleyen takımdı. Rakipte özellikle yarın 2. bölgede bekleyip, bir geçiş… Biz topa sahipken savunma güvenliğine dikkat edeceğiz. Duran top en güçlü yanları, yarın bunu kollayacaklar. Çalışmalarımızı yaptık. Hazırlıklıyız. En iyi şekilde, konsantrasyonumuzla, yeni bir hikaye yazmak için yarın akşam çok güzel fırsat var. Bu şehir, bu kulüp, bunu hak ediyor. Yarın bunu sonuna kadar sürdüreceğiz. Oyunda süre çok uzun. Lütfen bu oyundaki süreye dikkat etsinler. Maçları görüyorsunuz 3 – 0 bir anda 3 – 2 oluyor. Biz bunu santim santim hesapladık böyle hareket edeceğiz. Umarım yarın Trabzonspor için, Trabzon şehri için tarihi günlerden biri olacak ve bunun karşılığını alarak Şampiyonlar Liginde olmak istiyoruz.

Kaynak : ( 61saat )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.