Dolar 32,2647
Euro 35,1335
Altın 2.467,24
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















Kopenhag teknik direktörü Trabzonspor taraftarına meydan okudu

Kopenhag teknik direktörü Trabzonspor taraftarına meydan okudu
23 Ağustos 2022 23:43
386
A+
A-

FC Kopenhag Teknik Direktörü Jess Thorup, yarın akşam oynanacak Trabzonspor maçıyla ilgili “Bizim sözlüğümüzde korku diye bir şey yok” dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında yarın Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak olan FC Kopenhag takımında Teknik Direktör Jess Thorup ve orta saha oyuncusu Zeca maçın oynanacağı Medical Park Stadyumunda basın toplantısı düzenledi.

Danimarka takımının teknik direktörü, bütün oyuncularının antrenmanlarda iyi bir reaksiyon verdiğini, düşündükleri tek şeyin ise takımın Şampiyonlar Ligi’ne girip orada başarılı olması olduğunu belirtti

Trabzonspor taraftarlarının oluşturacağı baskıya yönelik ise Thorup, “Geçen hafta maçta taraftarımız stadyumda oldukça iyi taraftar örneği sergiledi. Takımımız destekledi, motive etti. Burada da aynı şekilde olacaktır. Bu tür atmosfere oyuncularım alışıklar. Yarın güzel maç olacağını düşünüyorum” dedi.

Thorup, maçın skoru için bir korkusunun olup olmadığı yönündeki soruya ise, “Bizim sözlüğümüzde korku diye bir şey yok. Futbolcularımızın bireysel olarak sahada en yüksek şekilde kapasitelerini attırmak için bütün dikkatim bu yönde” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.