Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 18°C




















Alexander Sörloth’tan Türkiye kararı

Alexander Sörloth’tan Türkiye kararı
22 Ağustos 2022 22:10
465
A+
A-

Fenerbahçe ile Trabzonspor’un kadrosuna katmak istediği belirtilen ve Leipzig’den ayrılması gündemde olan Alexander Sörloth’un Türkiye’de oynamaya sıcak bakmadığı ifade edildi.

Süper Lig’i gol kralı olarak tamamladığı 2019-20 sezonu sonrası Alexander Sörloth’a Türk kulüplerinin ilgisi bitmiyor. Fenerbahçe ve eski takımı Trabzonspor ‘un transfer etmek istediği belirtilen Norveçli golcünün ise Türkiye seçeneğine sıcak bakmadığı ifade edildi.

Türkiye’ye transfer olmak istemiyor

Leipzig’in teknik direktörü Domenico Tedesco, temmuz ayı ortasında Sörloth’a bir şans vermeyi planlasa da Timo Werner’in de gelişiyle Norveçli oyuncunun forma giyme şansı azaldı. Kicker’a göre Sörloth için Türkiye’den teklifler geldi fakat Norveçli oyuncunun Türkiye’ye gitmek istemediği belirtildi.

Sörloth’un kariyerini Bundesliga’da sürdürmek istediği aktarılırken bu doğrultuda en güçlü aday olarak Borussia Mönchengladbach gösteriliyor.

Trabzonspor ile oldukça başarılı geçen 2019-20 sezonu sonrası Leipzig’e transfer olan Sörloth, Bundesliga’da geçirdiği ilk sezonda beklentileri karşılayamazken 2021-22 sezonu için Real Sociedad’a kiralanmıştı. Şimdi ise Sörloth’un yine Leipzig dışında bir takımda sezonu geçirmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.