Dolar 32,3442
Euro 34,8893
Altın 2.392,29
BİST 10.185,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Trabzonspor Naci Ünüvar’ı Kiraladı! Opsiyon İçin Görüşmeler Devam Ediyor

Trabzonspor Naci Ünüvar’ı Kiraladı! Opsiyon İçin Görüşmeler Devam Ediyor
21 Ağustos 2022 19:58
474
A+
A-

Trabzonspor, Ajax’ın genç yıldızı Naci Ünüvar’ı kadrosuna katmak konusunda anlaşma tamamlandı. Fakat Trabzonspor anlaşmaya satın alma maddesi koydurtmak istiyor.

Ahmetcan Kaplan’ı Ajax’a yollayan Trabzonspor burada oynayan genç oyuncu Naci Ünüvar’ın peşine düştü. Bu isim için Ajax kulübü Trabzonspor’un teklifine cevap verdi. Pazarlıklar sıkı bir şekilde devam ediyor.

Naci Ünüvar’ı bir yıllığına kiralamak isteyen Trabzonspor’a dönüş yapan Hollanda ekibi oyuncu için kiralama bedeli ve maaşının tamamının karşılanmasını istedi. Trabzonspor, Ajax’ın kiralama bedeli talep etmesi üzerine, bordo-mavili ekip anlaşmaya satın alma maddesi koydurtmak istediği Ajax kulübüne bildirdi. Ajax kulübü Trabzonspor’un bu istediğini kabul etti. Şimdi iki kulüp Naci Ünüvar’ın satın alma ücreti için pazarlıklara devam ediyor. Eğer anlaşma sağlanırsa Trabzonspor genç yıldız için kiralama bedeli ödeyecek. Eğer Ajax anlaşmaya satın alma maddesi ekletmezse Trabzonspor futbolcunun sadece maaşını karşılamak istediğini ve herhangi bir kiralama bedeli ödemek istemediğini Hollanda temsilcisine bildirecek ve transfer bu şekilde tamamlanacak. Öte yandan Naci’nin Ajax’tan 1 milyon Euro seviyelerinde maaş kazandığı gelen bilgiler arasında.

ASLEN KONYALI!

Konyalı bir ailenin çocuğu olarak Hollanda’da yetişen ve Ajax altyapısında futbol eğitimini alan Naci Ünüvar, geçen sezon gösterdiği performansla herkesi etkilemiş, attığı goller ve asistlerle kariyerinin en verimli dönemini geçirmişti. Alfred Schurder’in gelmesiyle birlikte kendisine A takımda yer bulan gurbetçi futbolcu, geride kalan maçlarda süre almayınca bu yaz başı kontrat uzatmasına rağmen ayrılığa sıcak bakıyor. Beşiktaş ’ın yanı sıra Twente, AZ ve Anderlecht de kendisini kiralamak istiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.