Dolar 32,2608
Euro 34,7958
Altın 2.412,59
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 20°C




















TDF TRABZON TEMSİLCİLİĞİ AÇILIŞA HAZIR

TDF TRABZON TEMSİLCİLİĞİ AÇILIŞA HAZIR
21 Ağustos 2022 11:08
646
A+
A-

TDF TRABZON TEMSİLCİLİĞİ AÇILIŞA HAZIR…

Trabzon’un en büyük STK çatı kuruluşu Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF),  Trabzon  Temsilciliği 24 Ağustos Çarşamba günü, saat 18.00 de açılıyor…açıyor.

 

TDF Genel başkanı İsmail Şatıroğlu yaptığı açıklamada, “ Federasyon’umuz çatısı altındaki STK’ların, artık Trabzon’da da bir evi olacak,”  dedi.

Genel Başkan Şatıroğlu; “Daha evvel de kamuoyuna deklare ettiğimiz üzere, Trabzon’da TDF Temsilciliği ‘mizi hazır hale getirdik.  İnşallah 24 Ağustos Çarşamba günü, saat 18.00 de açılışını gerçekleştireceğiz.  Yirmi kişilik toplantı salonu, sekreterya odası, başkanlık odası, mutfak ve fuayeden oluşan çok fonksiyonel bir temsilciliğimiz oldu. Hayırlı uğurlu olsun. Yakında İstanbul’daki TDF Trabzon Evi inşaatını da tamamlıyoruz. Şırnak’ta Eren Bülbül kütüphanesini kısa zamanda açıyoruz. Şimdi, Trabzon’da da bir evimiz oldu. İnşallah, Allah bize Başkentimiz Ankara’da ve Avrupa’da da açmayı nasip eder. Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Trabzon Temsilcimiz olarak  aynı zamanda  Genel Başkan Yardımcımız olarak görev yapan Mustafa Durmuş bu görevi yürütecek.  Başta yönetim kurulumuz olmak üzere katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizi açılış merasimimize bekliyoruz.   İstanbul Yenikapı’da, 13 Trabzon Günleri Ve 561. Fetih Yıldönümü etkinliklerimizi de, 13/16 Ekim tarihlerinde gerçekleştireceğiz. Tekrar hayırlı olsun”…

Açılış için Trabzon il protokolü yanı sıra siyaset, iş dünyası, spor camiası ve Stk temsilcileri davet edildiler. Kopenhag maçı öncesi planlanan açılış törenine yüksek katılım bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.