Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C




















Kopenhag maçının önemi gittikçe artıyor! Esktra 2 milyon 270 bin Euro daha

Kopenhag maçının önemi gittikçe artıyor! Esktra 2 milyon 270 bin Euro daha
18 Ağustos 2022 16:18
357
A+
A-

Trabzonspor’da her yol gruplara kalmaya çıkıyor.

Trabzonspor, Devler Ligi’nde gruplara kalmayı başarırsa büyük bir gelirin sahibi olacak. İlk maçta Kopenhag ‘a 2-1’lik skorla kaybeden Trabzonspor, Trabzon’da işi bitirmeye çalışacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ PARA DAĞITACAK

Ayak bastı parası, yayın ve katsayı gelirleri hesaba katıldığında bordo-mavili takımın kasasına 19 milyon avro girecek. Fenerbahçe’nin de elenmesinin ardından tek temsilci olarak kalan Trabzonspor, 1 milyon avro daha ekstra gelir elde edecek. Toplamda 20 milyon Euro gibi çılgın bir rakamı kasasına koyacak olan Trabzonspor için ekstra bir gelir kapısı daha açıldı.

2 MİLYON 270 BİN EURO EKSTRA GELİR

Trabzonspor, dün akşam ilk Şampiyonlar Ligi Play Off müsabakalarına çıkan Bodo Glimt ve Maccabi Hafia’nın gruplara kalması halinde kasasına ekstra 2 milyon 270 bin Euro daha koyacak.

İLK MAÇLARI KAZANDILAR

İşler Trabzonspor’un istediği gibi giderken Bodo Glimt, Dinamo Zagreb’i 1-0 mağlup etmeyi başardı. Maccabi Hafta ise Kızılyıdız’ı 3-2 ile geçti.

Trabzonspor turu geçmesi halinde 20 milyon Euro’ya ek olarak 2 milyon 270 bin Euro daha kasasına koymuş olacak

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.