Dolar 32,3029
Euro 34,7935
Altın 2.398,32
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Açık
Trabzon
19°C
Açık
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C




















Trabzonspor’un rakibi Kopehag’dan bomba transfer! Hemen getirdiler

Trabzonspor’un rakibi Kopehag’dan bomba transfer! Hemen getirdiler
3 Ağustos 2022 15:18
293
A+
A-

Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakibi Kopenhag, geçen sezon Ajax’a sattığı Mohamed Daramy’i kiraladı.

Ülkemizi Avrupa kupalarındaki 1 numaralı turnuvada temsil eden Trabzonspor, play-off turunda Kopenhag ile eşleşti. Mavi beyazlı ekipte flaş bir transfer gerçekleşti. Başkent ekibi geçen sezon Sivasspor’a karşı da gol atan ve ardından Amsterdam’ın yolunu tutan eski oyuncusu Daramy’i kiralık olarak kadrosuna kattı.

Genç futbolcu dün öğle saatlerinde Danimarka’ya geldi.

Daramy geçen sezon çıktığı tüm karşılaşmalarda 8 gol atıp 11 de asist yapmıştı. Eredivisie karnesi ise 12 maçta 1 gol ve 3 asist.

Daramy önceki sezon gösterdiği performansla birlikte 12 milyon Euro’ya Ajax’a transfer olmuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.