Dolar 32,4771
Euro 34,7980
Altın 2.426,57
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Yağmurlu
Trabzon
15°C
Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 16°C




















Vali Ustaoğlu, Sınavlarda Dereceye Giren Öğrencileri Misafir Etti

Vali Ustaoğlu, Sınavlarda Dereceye Giren Öğrencileri Misafir Etti
29 Temmuz 2022 13:22
199
A+
A-

Trabzon’da 2022 Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) ilimizde dereceye giren öğrenciler ile Türkiye genelinde Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda (YKS) ilk bine giren öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, okul müdürleri ve aileleriyle birlikte Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret etti.

Vali İsmail ustaoğlu öğrencilerle valilikte bir araya gelerek, “Bugün burada misafir ettiğimiz bu yavrularımız başarı ile ilimizin gururu oldular. Ben de bu ilin Valisi olarak yavrularımızın başarılarından ötürü gurur duyuyorum.

 <a href=Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu” src=”https://www.trabzonhabermerkezi.com/images/40f1edeb428eac369319b60d0f0e37e3.jpg” style=”height:418px; width:740px” />

Siz kıymetli anne ve babalar, çocuklarımızın bu süreçte yaşadıkları strese ve heyecana ortak oldunuz. İster istemez bu tarz sınavlara giden yollar meşakkatli oluyor. Aileler de çocuklarıyla birlikte bir nevi bu sınava hazırlanıyor. Yoğun bir dönemi birlikte geçiriyorlar.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimiz ilimizde gerek lise gerek üniversite giriş sınavında çok güzel başarıların altına imza attılar. İnşallah her biri ileriki hayatlarında hayalini kurdukları mesleklere kavuşacaklar. Her zaman söylüyorum başarıya giden yol meşakatli bir yoldur. İnanmak başarmanın yarısıdır. Buradaki yavrularımız bu işe inandılar, çalıştılar ve başardılar.” dedi.

Liselere Giriş Sınavı’nda 12 öğrencimizin sadece bir yanlış yaparak ilimize büyük gurur yaşattığını ifade eden Vali Ustaoğlu, “Bizlere yaşatacakları daha nice güzel günler olacaktır. Diğer yandan her bir öğrencinin hayali iyi bir üniversite eğitimi almaktır. Bu noktada da yine ilimizde 25 öğrencimiz ilk bine girerek şehrimize gurur yaşattılar ve farklı dallarda derece aldılar. Bu gururun yaşanmasında her zaman söylediğim gibi eğitimin üç ana sac ayağı çok önemli. Öğrenci – öğretmen – aile arasındaki uyum başarıyı getirir. Sizlerden istediğimiz bu milletimizin değerlerine sahip çıkacak şekilde kendinizi yetiştirmeniz. Başarılarınız daim olsun.” dedi.

Valimiz İsmail Ustaoğlu, başarılarından dolayı öğrencileri tebrik edip ödüllendirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.