Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 14°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 19°C




















Trabzonspor’un YKS Dereceli kalecisi Kaan Moradoğlu anlattı!

Trabzonspor’un YKS Dereceli kalecisi Kaan Moradoğlu anlattı!
21 Temmuz 2022 18:58
326
A+
A-

Trabzonspor’un YKS Dereceli kalecisi Kaan Moradoğlu anlattı!

Espriyle karışık Başakşehir maçının devre arasında ders çalıştığı söylemine, “Olabilir. hiç hatırlamıyorum o zaman ama, maçlarda sonra yolculuklarda çalıştığım oldu. Maçların yorgunluğu, stresinden uzaklaştırıyor. Olabiliyor” dedi.

BU SONUCU BEKLİYOR MUYDU?
Moradoğlu, sözlerine şu şekilde devam etti:

Futbolun yanında bu kadar olur muydu bilmiyorum. Çalıştım. Sonunda böyle oldu. En azından belli yerlerde örnek olması böyle şeylerin çoğalması açısından güzel olur.

ÖNCELİĞİ NEDİR?
Önceliğim futboldu hep. Antrenmanları, hiç aksatmadım. onun yanında bulunduğum zamanlar benimdi. Onları derslerde kullandım. Futbol dışında her ahini bir zamanda nerede çalışabiliyorsam çalıştım. Yapabileceğimi yapayım dedim, baskı olarak görmedim. Sonra da böyle oldu.

EŞİT AĞIRLIK DAHA RAHATTI

Sayısala lise başlarken çok ileri düşünerek değil Fen Lisesi girebileceğim en uygun yerdi. Sonra okulla bağlı gitmek zorunda kalmadım. Eşit ağırlık daha rahattı. Kendim çalıştım. Liseye girerken bile olacağını beklemiyordum. Sonra böyle oldu. Devam ettik.

KALAN ZAMANI SOSYALLİĞE AYIRDIM

Önceliklerimi hallettikten sonra sosyalliğe kalan ayırdım.  Yapım gereği bilmiyorum öyle daha rahat ediyorum.

DİSİPLİNLİ FUTBOLCULAR

Hamsik, çok iyi bir örnek. Çok fazlası.. Berat ağabey, Uğurcan ağabey çok çalışkan. Burada çok sayabilirim. Hepsini gördükten sonra motivasyon oluyor.

TERCİH NASIL YAPACAK?
Şu an için kamptan döndükten sonra bakacağız tercih döneminde. Yardım eden hocalar, eğitimciler, okuldan öğretmenlerim yardım edecek. Okul duracak. Üniversitenin bir kenarda kazanıp durması benim için daha iyi.

HUKUK NEDEN İSTİYOR?
Direk net kesin karar verdim düşünemem. Hukuk düşünüyorum. Psikoloji.. İlgi alanlarıma göre.

Annem avukat, küçükten bayağı git gel adliyelere.. Çevremde öyle büyüdü. Daha rahat hissediyorum. İlgimi çekiyor. Daha rahat oluyor benim için.

KULÜBÜN PAYLAŞIMI ÇOK HOŞ..

Sınavı benden önce annem aradı beni. Ondan sonra gördüm. Kulübün paylaşımı benim yapabileceğimden çok uzaklara gitti. İnsanların da bunu örnek göstermeleri çok hoş… İnşallah daha ilerisini gidebiliriz.

TRABZONSPOR’DA KALECİ REKABETİ

Öncelikle Erce ve Arda ağabey için hayırlı olsun. Hem saha içinde hem de saha dışında çok iyi ağabeylerimdi. Uğurcan ağabey, Taha ağabey hem öğrenmek için çok iyi kaleciler. Onlarla rekabet ettiğin sırada çok şey öğreniyorsun.
Onları geçmeye çalışmak ki Uğurcan ağabeyin ne seviyede olduğunu, Taha ağabeyin potansiyelini biliyorsun. Onlarla rekabet etmek daha iyi noktaya getiriyor. Yaşım genç. Devam edeceğim. Belki tecrübe kazanır, tekrar burada oynamak. Alabileceğim en iyi hedef Trabzonspor.. Sonrası için tekrar konuşuruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.