Dolar 32,3300
Euro 34,8352
Altın 2.393,08
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 17°C
Sal 18°C




















Yusuf Yazıcı’nın yeni takımını açıkladılar!

Yusuf Yazıcı’nın yeni takımını açıkladılar!
17 Temmuz 2022 13:19
280
A+
A-

Yusuf Yazıcı transferinde yeni bir gelişme yaşandı.

Yusuf Yazıcı CSKA Moskova’da gösterdiği performansla bir anda transferin gözdesi haline geldi. Lille’de kadroda düşünülmeyen milli futbolcumuzun adı son olarak İngiltere Premier Lig ekipleriyle anılmıştı. Yusuf Yazıcı transferinde Trabzonspor ‘u da ilgilendiren bir gelişme yaşandı.

YUSUF YAZICI TRANSFERDE HERKESİ TERS KÖŞE YAPTI

Yusuf Yazıcı’nın bonservisi için CSKA Moskova ile Lille uzun süre temaslarda bulunmuş ancak anlaşma sağlanamamıştı. Oyuncunun menajeri, Fulham ve Nottingham Forest ile temasta olduklarını dile getirmişti ancak Yusuf Yazıcı’nın en ciddi talibinin bambaşka bir takım olduğu ortaya çıktı.

YENİ ROTASI SERİE A

Akşam’ın, İtalyan basınından aktardığı habere göre Yusuf Yazıcı yeni sezonda Serie A forması giymeye hazırlanıyor. Çizme’de birçok site milli futbolcumuzun Salernitana’ya transfer olacağını geçmeye başladı.

MORGAN DE SANCTİS İŞİ BİTİRİYOR

Habere göre İtalyan ekibinin sportif direktörü Morgan De Sanctis, Yusuf Yazıcı transferi için Lille ile temaslarını sürdürüyor. Akşam’ın haberine göre transferin bonservisle mi yoksa kiralama yöntemiyle mi gerçekleşeceğine dair bir bilgi geçilmezken, anlaşmanın yakın olduğu belirtiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.