Dolar 32,3161
Euro 34,7711
Altın 2.389,65
BİST 10.257,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Trabzonspor’da Kaan Ayhan için yeni teklif yaptı

Trabzonspor’da Kaan Ayhan için yeni teklif yaptı
2 Temmuz 2022 13:05
389
A+
A-

Trabzonspor’da kadro yapılanması kapsamında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Defans bölgesine takviye yapacak olan bordo-mavililerin transfer listesinde birçok isim bulunuyor. O bölge için bir süredir Kaan Ayhan ile temaslarını sürdüren Fırtına’nın oyuncu için tekrardan teklif yaptığı öğrenildi. İşte yapılan teklifin detayları…

Trabzonspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Abdullah Avcı yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren bordo-mavililer zengin ve rotasyonlu bir kadro oluşturmak istiyor.

Geride bıraktığımız sezonda Süper Lig’i şampiyon olarak tamamlayan Fırtına, 2022-2023 sezonu içinde aynı parolayla çalışmalarını sürdürüyor.

Kadro yapılanması kapsamında hazırlıklar devam ederken Trabzonspor’da defans bölgesine takviye yapılması bekleniyor.

Sağ stoper için gündeminde yer alan Kaan Ayhan, Marlon ve Bartra ile temaslar yoğun şekilde devam ediyor.

Marlon için Shakhtar ve oyuncuyla, Bartra için Betis ile bonservis pazarlığı yapan bordo-mavililer, Kaan Ayhan için de Sassuolo’ya bir teklif daha yaptı.

Trabzonspor, Çizme ekibine resmi olarak 4 milyon euro önerdi.

Ancak İtalyanlar milli oyuncu için verilen bu bonservis miktarını yeterli bulmadı. Kulüpler arasında görüşmeler sürüyor.

1.85 boyundaki oyuncunun kulübü ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Fotomaç

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.