Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C




















Beşiktaş, Jovane Cabral için yeni bir teklif sundu.

Hücum hattına bir transfer yapmak isteyen Son teklifte revize olması dikkati çekti.

Beşiktaş, Jovane Cabral için yeni bir teklif sundu.
30 Haziran 2022 10:14
180
A+
A-

Beşiktaş’ın Portekiz ekibi Sporting Lizbon’dan kadrosuna katmak istediği Jovane Cabral konusunda yeni gelişmeler yaşandı. Siyah-beyazlılar, 24 yaşındaki hücum oyuncusu için Portekiz ekibine yeni bir teklif sundu.

BEŞİKTAŞ’IN CABRAL TEKLİFİ

Sporting’e ilk olarak 2 milyon 750 bin Euro ve sonraki satıştan yüzde 10 pay öneren Beşiktaş, Portekiz kulübünün ret yanıtı vermesiyle bir adım geri çekilmişti. Sol kanat Cabral için yeni teklif sunmaya hazırlanan Beşiktaş, teklifi 4 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 20 olarak revize etti. Portekiz ekibinin vereceği cevap bekleniyor.

CABRAL’IN PERFORMANSI

24 yaşındaki futbolcu geçen sezon Lazio’da 4 maçta 1 gol attı. Sporting Lizbon’da ise Cabral, 17 maçta 3 gol 1 asist üretti. 1.74 boyundaki futbolcunun Sporting Lizbon ile 30 Haziran 2023 tarihine kadar kontratı bulunuyor. Cabral, sol kanat, sağ kanat ve forvet arkasında oynayabiliyor. Futbolcunun güncel transfer piyasa değeri 5.5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.