Dolar 32,4513
Euro 34,7535
Altın 2.443,48
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C




















Galatasaray yabancı oyuncu konusunda atağa başlıyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-kırmızılılar, 6 numara için aradığı ismi İtalya’da buldu

Galatasaray yabancı oyuncu konusunda atağa başlıyor.
27 Haziran 2022 15:22
162
A+
A-

Süper Lig’de yeni sezona büyük yapılanmayla hazırlanan Galatasaray, transfer atağına devam ediyor.

Teknik direktörlük koltuğuna Okan Buruk’u getirdikten hemen sonra Altay’dan Kazımcan Karataş ve Konya’dan Abdulkerim Bardakçı’yı kadrosuna katarak iç transferde hızlı davranan Özbek yönetimi, gözünü dış transfere çevirdi. Geçtiğimiz hafta ezeli rakiplerinin de girişimlerde bulunduğu iki yerli ismi renklerine bağlayan Sarı-Kırmızılı yönetim, bu hafta içerisinde de en az 1 transferi bitirmeyi amaçlıyor.

GÜNDEME GELEN İSİM: BAKAYOKO

7 Temmuz’daki Avusturya kampına yeni isimlerin dahil edilmesini isteyen teknik direktör Okan Buruk’un raporu doğrultusunda girişimlerini hızlandıran Cimbom, önceliğini orta saha transferine verdi. Özellikle defansif özellikli bir orta sahanın transferini bitirmek isteyen yönetimin önüne geçtiğimiz sezonu Milan’da kiralık geçiren Chelsea’nin oyuncusu Tiemoue Bakayoko’nun geldiği ifade edildi.

GALATASARAY ATAĞA KALKACAK

Sarı-kırmızılılar, İngilizler’in son 4 sezondur kiralık olarak gönderdiği Fransız futbolcunun 6 numara pozisyonu için ideal olduğunu düşünüyor. Galatasaray’ın bu hafta içerisinde de yabancı oyuncu transferinde atağa kalkması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.