Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 14°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C




















Abdullah Avcı’dan Umut Bozok’a telefon

Abdullah Avcı’dan Umut Bozok’a telefon
26 Haziran 2022 10:38
412
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor’da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Forvet arayışlarını sürdüren bordo-mavililerde gündeme Umut Bozok gelmişti. Tecrübeli teknik direktör Abdullah Avcı yıldız futbolcu ile telefonda görüştü.

Abdullah Avcı’dan Umut Bozok’a telefon

Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor’da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Forvet arayışlarını sürdüren bordo-mavililerde gündeme Umut Bozok gelmişti. Tecrübeli teknik direktör Abdullah Avcı yıldız futbolcu ile telefonda görüştü.

Süper Lig’de geçtiğimiz sezonu gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok’un hangi takıma transfer edileceği konusu…

Trabzonspor ile anlaştı haberlerini yalanlayan oyuncunun Türkiye Temsilcisi Murat Ardıçlık, Umut Bozok’un transferi için Süper Lig’den büyük takımlarla görüştüklerini doğrulamıştı.

Oyuncunun Türkiye temsilcisi Murat Ardıçlık Trabzonspor’da görüştüğümüz takımlar arasında ifadelerini kullandı. Murat Ardıçlık, “Umut’un Türkiye’de tek yetkilisi benim Trabzonspor yetkisi olmayan kişilerle görüştü ve bu transfer gerçekleşmedi.

Türkiye’de büyük kulüplerle temaslarımız var bu takımların arasında Trabzonspor’da var.” ifadelerini kullandı.

25 yaşındaki mili santrafor geçtiğimiz sezon Kasımpaşa formasıyla 20 gol atarak Türkiye Süper Lig’inde gol krallığına ulaşmıştı.

Süper Lig’de gösterdiği performansla transfer listelerinin başında olan Umut Bozok Stefan Kuntz tarafından milli takıma çağrılmıştı.

AVCI’DAN TELEFON

İlk etapta savunmayı güçlendiren bordo-mavililer, şimdi rotayı ön tarafa çevirdi.

tülü görüşmeler yapan Avcı, Bozok’la telefonda konuştu.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de gol kralı olan forvete planlarını anlatan ve yeni sezondaki oyun kurgusuyla ilgili bilgi veren Avcı, kendisini takımda görmeyi çok istediğini söyledi. Bu transfer olumlu bitebilir.

KULÜBÜ SATACAK

Bonservis olarak 1.5 milyon euro civarında bir rakamı Lorient’in kabul edeceği öğrenildi. Fransızlar “Önce oyuncuyu ikna edin” cevabını vermişti.

UMUT BOZOK KİMDİR, NERELİDİR?

Umut Bozok, santrfor mevkisinde oynayan bir Türk milli futbolcudur.

Umut Bozok, 19 Eylül 1996’da Fransa’nın Saint-Avold şehrinde dünyaya gelmiştir ve 25 yaşındadır.
178 cm boyunda ve kilo olan Umut Bozok, Sağ ayağını kullanmaktadır.

Umut Bozok, Profesyonel kariyerine Metz II’de 2013’te başladı. Altyapı kariyerini ise Etoile Naborienne ve Metz’de tamamlamıştı. Başarılı oyuncu Metz II’den sonra Championnat National ekibi Consolat’a geçti. Daha sonra Nîmes ve Lorient’te oynadı. Lorient’teyken Troyes ve Kasımpaşa’ya kiralandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.