Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C




















Wout Weghorst, Eintracht Frankfurt ve Borussia Dortmund’la görüşme halinde olduğunu belirtti.

terek Beşiktaş’a yine olumlu yanıt vermedi.

Wout Weghorst, Eintracht Frankfurt ve Borussia Dortmund’la görüşme halinde olduğunu belirtti.
20 Haziran 2022 09:28
181
A+
A-

Michy Batshuayi ve Cyle Larin’le yollarını ayırdıktan sonra golcü arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, birinci hedefi olan Wout Weghorst’tan pazar günü de istediği cevabı alamadı.

İngiltere’de Championship’e düşen Burnley’den ayrılma kararı alan Hollandalı golcünün, siyah-beyazlı kulüple maddi konularda anlaşma sağladığı ancak bekleyişini sürdürdüğü belirlendi. Yıldız futbolcu son olarak 2.7 milyon euroluk yıllık garanti ücret konusunda banka garantisi istedi. Yönetim, Wout Weghorst’un bu talebini de kabul etti.

Ancak 29 yaşındaki futbolcu, köklü Alman kulüpleri Eintracht Frankfurt ve Borussia Dortmund’la görüşme halinde olduğunu belirterek siyah-beyazlılara yine olumlu yanıt vermedi. Yönetimin birkaç gün daha bekledikten sonra Weghorst transferine olumlu veya olumsuz son noktayı koyacağı kaydedildi.

ROTA SÖRLOTH VE MULEKA

Siyah-beyazlılar, Weghorst defterinin kapanması halinde rotasını Alexander Sörloth ve Jackson Muleka’ya çevirecek. Sörloth’la uzun süredir ciddi olarak ilgilenen Beşiktaş, Norveçli yıldız için RB Leipzig’e satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacak. Alman ekibinden ayrılmak isteyen Sörloth’un maddi konularda anlaşma sağlanması halinde Kartal’a imza atacağı ileri sürüldü.

Beşiktaş sezonun ikinci yarısında Kasımpaşa forması giyen ve 14 maçta 12 gol kaydeden Muleka’yı da kadrosuna katmak istiyor. Siyah-beyazlıların, 22 yaşındaki Kongolu oyuncu için Standard Liege’le pazarlıklara devam ettiği aktarıldı. Yönetimin, Sörloth gibi Muleka’yı da satın alma opsiyonu ile birlikte kiralamanın hesaplarını yaptığı vurgulandı.

20 MAÇTA 2 GOL

Wout Weghorst geçtiğimiz ocak ayında 14 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Wolfsburg’dan Burnley’e transfer olmuştu. Premier Lig’de 20 maça çıkan 29 yaşındaki Hollandalı forvet rakip ağları 2 kez sallarken, 3 kez de asist yaptı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.