Dolar 32,4425
Euro 34,7866
Altın 2.434,42
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 19°C




















Okan Buruk Trabzonlu forveti istiyor!

Okan Buruk Trabzonlu forveti istiyor!
20 Haziran 2022 15:41
620
A+
A-

Galatasaray’da Okan Buruk dönemi için geriye sayım başladı. Buruk’un transferi konusunda en istekli olduğu isimlerin başında aslen Trabzonlu olan Halil Dervişoğlu geliyor.

Sarı-Kırmızılı yönetimin her konuda anlaşma sağladığı başarılı teknik adamın 1-2 gün içinde resmen açıklanması bekleniyor. Buruk’un Galatasaray’la el sıkıştıktan sonra sportif direktör Cenk Ergün’le beraber yeni sezon planlaması için hemen kolları sıvadığı öğrenildi.

Okan Buruk’un Cenk Ergün’le yaptığı görüşmede, milli futbolcunun bonservisinin alınması konusunda çok istekli bir tutum sergilediği belirtiliyor.

4-4-2’yi kullanacak

Başakşehir’i çalıştırdığı ve şampiyonluğa ulaştırdığı dönemde 4-4-2’yi sık sık kullanan Buruk’un çift forvetli sistemi Galatasaray’da da zaman zaman uygulamak istediği ifade ediliyor.

Halil için Umut’tan vazgeçiliyor

Genç hocanın bu nedenle Halil’in mutlaka yeni sezonda takımda olmasını istediği gelen bilgiler arasında.

İddialara göre Galatasaray yönetimi, Okan Buruk’un Halil Dervişoğlu konusundaki ısrarı nedeniyle daha önce prensipte anlaşma sağlanan Umut Bozok’tan vazgeçti.  Umut da bu nedenle Trabzonspor’la görüşmelere başladı.

Görüşmeler sürüyor

Sarı-Kırmızılılar’ın şu anda Halil Dervişoğlu için Brentford kulübüyle görüşmelerde bulunduğu belirtiliyor. İngilizler’in milli futbolcumuz için 5 milyon Euro istediği ve pazarlıkların devam ettiği öğrenildi.

5 gol atmıştı

Geride bıraktığımız sezon Galatasaray formasıyla tatmin edici bir performans sergileyemeyen 22 yaşındaki Halil 33 maçta 5 gole imza atabildi. Ancak yıldız futbolcu, Milli Takımımız’da Stefan Kuntz’un çift forvetli sisteminde ne kadar etkili bir hücum oyuncusu olduğunu gözler önüne serdi.

(Takvim)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.