Dolar 32,3581
Euro 34,7002
Altın 2.391,12
BİST 10.160,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Fırtına’dan Haji Wright bombası!

Fırtına’dan Haji Wright bombası!
19 Haziran 2022 14:45
428
A+
A-

Süper Lig’i şampiyon tamamlayan Trabzonspor, transferde de hareketli günler geçiriyor. Bordo-mavililer Antalyaspor forması ile bu sezon Süper Lig’de 14 gol atan Haji Wright’i gündemine almıştı. Fırtına, yıldız futbolcunun transferinde hareketli günler geçiriyor. İşte detaylar…

Spor Toto Sper Lig’in yeni sezonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isteten Trabzonspor’da çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Bordo-mavililerde gündem stoper ve forvet transferi…

Fode Koita’yı göndermeyi planlayan Trabzonspor, geçtiğimiz sezon Antalyaspor’da forma giyen forvet Haji Wright ile ilgileniyor.

Kırmızı-beyazlı takımda kiralık oynayan 24 yaşındaki santrfor, 34 maçta 15 gol ve 2 asistliklik performansı ile göz doldurmuştu.

Danimarka kulübü SönderjyskE ile 2024’e kadar sözleşmesi bulunan 1.93 boyundaki Amerikalı santrfor için resmi bir açıklama geldi.

SönderjyskE Sportif Direktörü Esben Hansen, Danimarka basınına yaptığı açıklamada, Haji Wright’ın satışının yakın olduğunu ve bu takımın Antalyaspor değil Türkiye’nin büyük bir kulübü olduğunu vurguladı.

Hansen’in ima ettiği kulübün Trabzonspor olduğu ileri sürüldü.

KANATLARDA DA OYNAYABİLİYOR

Forvet olmasına rağmen her iki kanatta da başarılı bir şekilde forma giyebilen Wright, Amerika Birleşik Devletleri Milli Takımı’nın formasını 2 kez terletti, 1 gol attı.

TRABZONSPOR DAHA ÖNCE İLGİLENMİŞTİ

Amerikalı futbolcu için geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor’un da daha önce girişimleri olduğu ifade edildi.

Antalyaspor’un Amerikalı forveti Haji Wright, attığı gollerin yanı sıra gösterdiği performansla dikkatleri üzerine toplamıştı.

Sezon başında Danimarka ekiplerinden Sonderjyske’den 1,5 yıllığına kiralık olarak kadroya dahil edilen Wright, ligdeki son 8 maçta 8 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.

17 GOL KATKISI

38 hafta sonunda golcü oyuncu 1896 dakika sahada kalırken toplam 14 gol ve 3 asistlik performans ortaya koydu.

Wright, 3 Ziraat Türkiye Kupası maçında 173 dakika yeşil zeminde kalırken 1 gol atma başarısı elde etti.

Antalyaspor’da Amerikalı santraforu 6 golle Fredy, 5 golle Naldo ve 4’er golleri bulunan Fernando ve Luiz Adriano takip etti. Fotomaç

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.