Dolar 32,2072
Euro 35,0001
Altın 2.517,08
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 20°C




















Trabzonspor’un yeni transferi Eren Elmalı kimdir?

Trabzonspor’un yeni transferi Eren Elmalı kimdir?
16 Haziran 2022 12:52
419
A+
A-

Trabzonspor’un yeni transferi Eren Elmalı kimdir? Bordo – Mavililerin Kasımpaşa kulübünden transferi için görüşmelere başladığı Eren Elmalı için son dönemde yapılan haberlerde Fenerbahçe’nin de devrede olduğu iddia edilmişti. Eren Elmalı’da Trabzonspor hızlı davranarak Kasımpaşa kulübüyle görüşmelere başladığını resmen açıkladı…

Şampiyona Trabzonspor, sol bek sorununu Kasımpaşa’dan Eren Elmalı ile çözüyor. Bordo -Mavililer Kasımpaşa’dan Eren Elmalı’nın transferi için Kasımpaşa kulübü ile görüşmelere başladığını bugün KAP’a yaptığı açıklamayla duyurdu. 
Peki Eren Elmalı kimdir?
21 yaşındaki Eren Elmalı, İstanbul doğumlu… 
1.80 boyundaki Eren Elmalı’nın asıl mevki sol bek. Sol ayaklı Eren, yan mevkileri ile orta saha sol ve sağ bekte de görev alabiliyor. 
Eren Elmalı asıl çıkışını ise geçen sezon yaptı.

KASIMPAŞA’DA GEÇEN SEZON 32 MAÇTA GÖREV ALDI

Kasımpaşa formasıyla geçen sezon toplam 32 maçta 2 bin 452 dakika süre alırken Türkiye kupasında da 3 maçta görev aldı. Eren Elmalı bu maçlarda 1 gol attı 3’de asist yaptı. 
Kartalspor alt yapısında yetişen Eren Elmalı, 2018 yılında Kasımpaşa U21’e transfer oldu. Kasımpaşa kulübü 2019 yılında profesyonel sözleşme imzaladığı Eren Elmalı’yı daha sonra Silivrispor’a kiraladı. 2020 yılında tekrardan takıma geri dönen Eren Elmalı bu noktadan sonra çıkışını yaparak bugün Türkiye’de en çok konuşulan oyuncular arasına girdi.

MİLLİ TAKIMA DA DAVET ALDI
Türkiye’de özellikle sol bek sıkıntısı yaşandığı bu günlerde 21 yaşındaki Eren Elmalı, geçen sezon tüm dikkatleri üzerine topladı. Daha önce Türkiye U21 Milli Takımına davet edilen Eren Elmalı, Milli Takımlar teknik direktörü Stefan Kuntz tarafından Haziran ayında oynanan Uluslar C Ligi maçları için A Milli Takıma davet edildi. 
A Milli Takımın Litvanya ile oynadığı ilk karşılaşmada toplam 32 dakika süre alan Eren Elmalı, Lüksemburg ile oynanan karşılaşmada da 22 dakika sahada kaldı.

FENERBAHÇE’NİN DEVREYE GİRDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ… 
Eren Elmalı ile ilgili son dönemde en çok konuşulanlan iddialardan biri de Fenerbahçe’nin oyuncu için devrede olduğu yönündeydi. Hatta bununla ilgili bir çok haberler yapılmış Eren Elmalı’nın Fenerbahçe’ye transfer olacağı iddia edilmiş, bununla ilgili videolar da yapılmıştı. Trabzonspor’un bu transferi açıklaması ise Fenerbahçelilerin de hayallerini suya düşürmüş oldu…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.