Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















Fenerbahçe’de genç yıldızlar Arda Güler ve İsak Vural’ın, Jorge Jesus yönetiminde gelişimlerini hızlandırmaları bekleniyor.

Fenerbahçe’de genç yıldızlar Arda Güler ve İsak Vural’ın, Jorge Jesus yönetiminde gelişimlerini hızlandırmaları bekleniyor.
13 Haziran 2022 10:44
2.912
A+
A-

Jorge Jesus yönetiminde yeni sezonu açacak Fenerbahçe’de gözler bir yandan da genç yıldızlarda olacak.0

Milliyet Gazetesi’nden Celal Umut Eren’in haberine göre; geçen sezon İsmail Kartal ile yakaladığı çıkışla büyük beğeni toplayan Arda Güler’inJorge Jesus’la daha da ileriye gitmesi bekleniyor. Sezonun son bölümünde bel sakatlığı yaşayan Arda’nın kısa sürede takıma katılması umuluyor.

Öte yandan bir diğer genç yetenek İsak Vural’dan da beklentiler büyük. 17 yaşındaki orta saha daha önce Benfica’da yer almıştı. 2 sene önce Benfica’nın U17 takımında oynayan İsak, Jorge Jesus ve ekibi tarafından da yakından tanınıyor. Hem Arda Güler hem de İsak Vural’ın yeni sezonda Jorge Jesus ile potansiyellerini göstermeleri bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.