Dolar 32,2683
Euro 34,7567
Altın 2.386,71
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 19°C




















Alexis Sanchez’den Galatasaray’a cevap

Transferde daha önce Fenerbahçe ile de anılan Alexis Sanchez’in Galatasaray’dan teklif aldığı ve bu teklifi yanıtladığı gündemde. İtalyan basını, Sanchez’in kararını duyurdu.

Alexis Sanchez’den Galatasaray’a cevap
13 Haziran 2022 10:43
1.067
A+
A-

Galatasaray’da başkanlık koltuğuna Dursun Özbek’in oturmasının ardından gözler transfere çevrildi. Sarı-kırmızılıların gündemine İtalya Ligi ekiplerinden Inter’de forma giyen Alexis Sanchez geldi. İtalyan basını, Şilili futbolcuya Galatasaray’ın somut bir teklif yaptığını duyurdu.

INTER’DE GÖZDEN DÜŞTÜ

Çizme’nin önde gelen yayın organlarından La Gazzetta dello Sport’un haberine göre; maaşları yüzde 10-15 oranında kısmak isteyen Inter, futbolcunun yüksek maliyeti sebebiyle yolları ayırmak istiyor. Böylece 9 milyon Euro brüt tasarruf sağlanması amaçlanıyor.

‘GALATASARAY’I REDDETTİ’

Haberde, 33 yaşındaki futbolcunun yüksek talepleri sebebiyle devam etme olasılığının sıfırlandığı ifade edildi. Futbolcunun sözleşmesi ise 2023 yılı Haziran ayında sona erecek. Kulüp, futbolcu ile yolları ayırmak için görüşme yapmaya hazır.

Öte yandan daha önce Fenerbahçe ile de anılan Alexis Sanchez için tek somut teklifin Galatasaray’dan geldiği fakat; futbolcunun bu teklifi reddettiği duyuruldu. Şili medyası, oyuncunun Atletico Madrid ve Sevilla gibi takımlarda oynamak istediğini ama bunun için gerekli zeminin oluşmadığı aktarıldı.

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Alexis Sanchez, geride bıraktığımız sezon Inter formasıyla toplam 39 maçta 1342 dakika süre aldı ve 9 gol 4 asistlik performans sergiledi. Sanchez daha önce Manchester United, Arsenal, Barcelona, Udinese, River Plate ve Colo Colo takımlarında oynamıştı. Transfermarkt verilerine göre; Sanchez’e biçilen değer 3.5 milyon Euro civarında.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.