Dolar 32,2070
Euro 35,1153
Altın 2.470,62
BİST 10.167,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















Abdullah Avcı’dan transfer açıklaması geldi

Abdullah Avcı’dan transfer açıklaması geldi
13 Haziran 2022 16:14
326
A+
A-

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, TRT Spor’un canlı yayın konuğu oldu.

Trabzonspor ile sezonu şampiyon olarak tamamlayan Abdullah Avcı, TRT Spor ekranlarında açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluk…

”Denizden stadyuma gittiğimizde şampiyon olduğumuzu, büyük bir iş yaptığımızı anladım. Tüm dünyaya örnek olarak bunu kutladık. Biliyorsunuz hayat devam ediyor. Hemen yeni sezon planlamasına başladık. Süper Kupa’yı almak ve Şampiyon Ligi’nde gruplara kalmak istiyoruz. Öncelikli hedefimiz bunlar.”

Trabzonspor, Avcı’ya ne hissettirdi?

”Bir futbolcu olarak Türkiye liginin bütün kademelerinde oynadım. Teknik adam olarak tüm kademelerinde çalıştım. Trabzonspor’dan teklif alınca hayallerinin peşinde koşarsın, sana bunu hissettirir. Trabzonspor’a karşı futbolcu veya teknik adamken karşılaştığında sana bunu hissettirir. Şehirle inanılmaz derecede bana destek oldular. Karşılıklı doğru iletişimimiz oldu. Bana iyi hissettirdiler. 19 ay oldu. Devamlı yukarı çıkan destek var. Şehir, taraftar, yönetim kurulu herkes destek oldu. Şampiyonluğun parçaları var. Taraftarlar bize oyuna destek oldular. Futbolcular buna inandı. Teknik direktör bunu organize etti. Çok güzel hikayeler var. Umarım daha iyisi olur.”

Transfer mesajı…

”Geçen sene çok erken yol alındı. Bizim geçen seneden çok önemli bir iskeletimiz var. Önümüzde çok büyük hedefler var. Mevkisel olarak 3 ay önce belliydi. Oyuncu tespitleri yaptık ve üzerinde çalışıyor. Görüşmeler var. Zaman daralıyor. Bunu hızlandırmaya çalışıyoruz. Belki buradan çıkınca bir toplantıya gideceğim. Ön tarafımız zengin. Alternatif var. Duruyor gibi gözüküyoruz ama çalışmıyor değiliz. Merak etmesinler. Trabzonspor’un temeli ve taraftarların sahip çıktığı bir oyunu var”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.