Dolar 32,3591
Euro 34,6306
Altın 2.386,84
BİST 10.188,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Türkiy’nin Lüksemburg muhtemel 11’ler

Türkiy’nin Lüksemburg muhtemel 11’ler
11 Haziran 2022 13:52
429
A+
A-

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup’ta mücadele eden A Milli Futbol Takımı’mız, gruptaki üçüncü maçında Lüksemburg’a konuk olacak. Faroe Adaları ve Litvanya ile oynadığı maçlardan galibiyetle ayrılan ay-yıldızlılar, Lüksemburg’u devirerek 3’te 3 yapmak istiyor. Mücadelenin hazırlıklarını tamamlayan Milli Takım’da teknik direktör Stefan Kuntz, sahaya süreceği 11’i büyük ölçüde belirledi. İşte Lüksemburg – Türkiye maçının muhtemel 11’leri…

Türkiye, Uluslar Ligi C Grubu’nda oynadığı 2 maçta 6 puanı gol şov yaparak almıştı.

Milliler, ilk maçta Faroe Adaları’nı 4-0’lık skorla mağlup ederken, ikinci karşılaşmada ise deplasmanda Litvanya’yı 6-0 ile devirmişti. Bugünkü rakibimiz bizim gibi 6 puanı olan Lüksemburg. Deplasmandaki mücadele 21.45’te başlayacak.

Maçı Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Antonio Nobre yönetecek. Bu keyifli karşılaşmayı TRT Spor naklen olarak ekranlara getirecek. Grubumuzdaki diğer maçta Faroe Adaları 19.00’da Litvanya’yı konuk edecek.

Teknik direktör Stefan Kuntz ve futbolcularımızın hedefi her zaman olduğu gibi 3 puanı bol golle almak. Kalemizi kapatmak.

Ay-yıldızlı futbolcular da idmanlarda maçlardaki gibi ciddi ve hırslılar.

8.RANDEVU

Türkiye ile Lüksemburg tarihlerinde 7 defa karşı karşıya geldi. Millilerimiz bu maçların 6’sını kazanırken, 1’ini kaybetti.

Ay-yıldızlılar rakip fileleri 13 defa sarstı. Kalesinde ise 6 gol gördü.

KÜÇÜK ROTASYON

Teknik direktör Stefan Kuntz yönetiminde, Uluslar Ligi’nde iyi bir ivme yakalayan Türkiye bugün Lüksemburg’u devirerek serisini 3 maça çıkarmak istiyor.

Zayıf rakiplere karşı ilginç bir motivasyon yolu izleyen Alman çalıştırıcı, öğrencilerini yine gol üzerinden Lüksemburg maçına odakladı.

Kuntz önceki iki karşılaşmada olduğu gibi yine bol gollü galibiyet istedi. Gol yememe serisinin de devam etmesi gerektiğini söyledi.

Başarılı çalıştırıcı antrenmanda rakibin adı ne olursa olsun oyuncularından ciddiyetlerini kaybetmemelerini istedi.

İki ülke arasında 2 defa resmi maç oynandı. Takımlar 1’er galibiyet aldılar.
Kuntz küçük de olsa rotasyon yapacak.

607. MAÇIMIZ

A Milliler, Lüksemburg maçıyla birlikte tarihindeki 607. karşılaşmasına çıkıyor. 606 mücadelede 232 galibiyet, 144 beraberlik ve 230 yenilgi aldık.

Rakip ağları 820 defa havalandırdık. Kalemizde gördüğümüz gol sayısı ise 868

LÜKSEMBURG – TÜRKİYE İLK 11’LER

LÜKSEMBURG: MORIS-CHANOT-CARLSON-PINTO-MARTINS-PEREIRA-SINANI-BARRAIRO-OLESEN-SANCHES-RODRIGUES

TÜRKİYE: ALTAY-ZEKİ-MERİH-KAAN-FERDİ-SALİH-HAKAN-DORUKHAN-CENGİZ-KEREM-S.DURSUN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.