Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C




















Joao Pereira Trabzon’a maça geleceğini açıkladı!

Joao Pereira Trabzon’a maça geleceğini açıkladı!
7 Haziran 2022 17:16
388
A+
A-

Trabzonspor’un eski futbolcusu Joao Pereira, TRT SPOR’a açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un eski futbolcusu Joao Pereira şampiyonluk nedeniyle bordo mavili takımı tebrik ederken kutlamalar hayran kaldığını belirtti.

Joao Pereira açıklamalarında, ‘’Antrenörlük benim için yeni bir deneyim hep iyi bir teknik direktör olmak istemiştim. Her zaman futbolun içerisinde kalmaya devam edeceğim. Bugünlerde Sporting Lizbon takımında görev yapıyorum. Burada mutluyum ve şimdilik tek hedefim kendimi geliştirmek olacak. Hem Trabzonspor hem de eski takım arkadaşlarım için çok mutluyum. Kulüp ve şehir bu başarıyı çoktan hak etmişti. Kutlamaları izledim, inanılmaz bir şampiyonluk gösterisi oldu. Şampiyonlar Ligi çok zor olacak. Trabzonspor Avrupa’nın en büyük takımlarına karşı mücadele edecek. Trabzonspor, Türkiye’nin şampiyonu ve gelecek sezon yine bu ünvanı korumak isteyecek ancak Avrupa’da başarılı olmayı da hedefleyecek. Bunun için deneyim elde etmeleri gerekiyor çünkü deneyim şart olacak. Trabzonspor ve Sporting Lizbon aynı gruba düşerse Trabzon’da oynanacak olan maçı izleyemeye geleceğim. Trabzon benim ve ailemin bir parçası oldu. En büyük oğlum orada doğdu ve bu benim için unutulmaz bir anı olarak kalacak. Taraftarları da şimdiden çok özlüyoruz.’’ ifadelerine yer verdi.

TRABZONSPOR KARİYERİ

Trabzonspor formasıyla 122 karşılaşmada görev yapan Joao Pereira 3 gol 19 asistlik performans sergiledi.

Portekizli yıldız Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası kazanma başarısı gösterdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.