Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C




















İşte Merih Demiral’in yeni takımı!

İşte Merih Demiral’in yeni takımı!
7 Haziran 2022 17:23
433
A+
A-

Serie A ekibi Atalanta’da kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki milli futbolcu Merih Demiral’ın yeni sezonda forma giyeceği adres belli oldu.

Chiellini’nin takımdan ayrılmasının ardından savunmaya takviye yapmayı planlayan Juventus, Napoli’den Kalidou Koulibaly’nin transferini bitirmek üzere. Siyah-beyazlılar bu transferinin maliyetini, milli futbolcu Merih Demiral’ın satışıyla gerçekleştirecek.

Atalanta Merih’i tutmayacak

Geçtiğimiz sezon Merih Demiral’ı kiralayan ve 28 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunan Atalanta’nın bu opsiyonu kullanmayacağı ve 24 yaşındaki futbolcuyu takımda tutmayacağı belirtilirken, milli oyuncuya Premier Lig’den talip çıktı.

Merih’in rotası Premier Lig

Sabah’ın Calciomercato’dan derlediği habere göre; Merih Demiral ile Newcastle United’ın ilgilendiği iddia edilirken, bu transfer için 40-50 milyon euro arası bir bedel ödemeye hazır olduğu kaydedildi.

İngiliz ekipleri sıraya girdi

Merih’le Premier Lig’den başka takımların da ilgilendiği ve Newcastle’ın hamlesinden sonra milli futbolcu için Juventus’un kapısını çalacakları ifade edildi. İNgiliz basınında yer alan iddialara göre bu takımlardan birisi de Manchester United. Hatta Kırmızı Şeytanlar’ın, Merih’i Inter’de forma giyen bir başka milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu ile birlikte transfer etmek istediği ileri sürüldü.

Newcastle, Merih Demiral’ı bitirmek üzere

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman’ın önderliğindeki Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu’nun başı çektiği konsorsiyumun satın aldığı Newcastle’ın bu transferde avantajlı olduğu ve imzaların kısa bir süre içinde atılma ihtimalinin buluduğu da haberde yer alan diğer bilgi oldu.

Merih’in piyasa değeri 30 milyon Euro

Güncel piyasa değeri 30 milyon Euro olan Merih Demiral ve Jevuntus ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan Merih Demiral, geçtiğimiz sezon Atalanta formasıyla 42 maçta forma giyip 2 gol ve 3 asistle oynadı. 24 yaşındaki stoper A Milli Takım formasıyla 24 kez boy gösterirken 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.