Dolar 32,2626
Euro 34,8320
Altın 2.434,97
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 15°C




















Trabzonspor’da Halil Akbunar transferi için tek şart

Trabzonspor’da Halil Akbunar transferi için tek şart
5 Haziran 2022 21:33
545
A+
A-

Göztepe’den ayrılmaya hazırlanan Halil Akbunar, yeni sezonda Trabzonspor formasını giymek istiyor. Abdullah Avcı’nın transferine sıcak baktığı 28 yaşındaki kanat oyuncusunun, bonservis problemini kendisinin çözmesi bekleniyor.

Göztepe’nin kaptanı Halil Akbunar, geleceği merakla beklenen oyunculardan biri. İddiaya göre, daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş’la da adı anılan 28 yaşındaki kanat oyuncusunun gönlü Trabzonspor’dan yana.
Fanatik’in haberine göre, milli futbolcu, hem Şampiyonlar Ligi hem de Abdullah Avcı faktörü nedeniyle bordo-mavili formayı giymek istiyor. Trabzonspor da en uygun maliyetle bu transferi bitirmeyi hedefliyor. Avcı’nın her iki kanatta alternatif oyuncu olarak düşündüğü Halil için Trabzonspor, net şekilde mesajı gönderdi. Bordo-mavili yönetimin, “Bonservis problemini çöz, kapımız sana açık” dediği ileri sürüldü.

EN FAZLA 1 MİLYON EURO
Haberde, küme düşen Göztepe’den ayrılmaya hazırlanan Halil için Trabzonspor’un en fazla 1 milyon Euro civarında bir rakamı gözden çıkarabileceği belirtilirken, yıldız futbolcu kulübünden kendisine kolaylık gösterilmesini bekliyor.
Halil Akbunar, Göztepe’de forma giydiği 310 karşılaşmada 49 gol ve 24 asist kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.