Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















Trabzonspor’un Transferdeki İlk Hedefleri Netleşti!

Trabzonspor’un Transferdeki İlk Hedefleri Netleşti!
4 Haziran 2022 23:32
495
A+
A-

Trabzonspor transfer çalışmalarına çok yoğun bir şekilde devam ediyor.

5 mevkiye takviye yapacak olan Trabzonspor transferde sağ gösterip sol vuracak.

SIR GİBİ SAKLANIYOR

Yeni sezon hazırlıklarına 27 Haziran’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde başlayacak olan Trabzonspor, Temmuz ayının başında ise İstanbul Riva’da kampa girecek. Bordo-Mavili yönetim geçen sezon olduğu gibi transferlerin önemli bölümünü İstanbul etabına yetiştirmek isterken, teknik direktör Abdullah Avcı’nın ilk etapta sağ stoper, sağ bek, sol bek, orta saha ve kanat bölgesine takviye istediği biliniyor.

Kadrodaki yıldızların ayrılma ihtimalleri de dikkate alınarak yapılan alternatifli listede bazı isimler basına sızsa da, Fırtına’nın asıl hedeflerinin şu ana kadar gündeme gelmeyen oyuncular olduğu öğrenildi.

KADRODA AYIKLAMA YAPILACAK

Ağırlaşan ekonomik şartlar ve kulübün mali dengesi de dikkate alınarak yapılan planlamada minimum ücretle maksimum verim alınacak oyuncuların ağırlıkta olduğu listede hemen katkı yapacak oyuncularla nokta atışları yapılması hedefleniyor. Bütün bunlar yapılırken geçen sezon kadroya dahil edilen genç futbolcuların önlerinin kesilmemesine de dikkat edecek olan Bordo-Mavili kurmaylar teknik direktör Avcı’nın kadroda düşünmediği isimlerle de en az zararla yollarını ayırmayı hesaplıyor. Bu yönde başta Giresunspor, İstanbulspor ve Ümraniyesportakımlarının kiralık talepleri de değerlendiriliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.