Dolar 32,2680
Euro 34,8110
Altın 2.455,91
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
19°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C




















Beşiktaş’ın yeni yönetimi, ilk toplantısını Fransız teknik adamla yapacak.

Başkan Ahmet Nur Çebi ve kurmayları, Valerien Ismael’le bir araya gelip transfer rotasını belirledikten sonra mali kaynak arayışına girecek.

Beşiktaş’ın yeni yönetimi, ilk toplantısını Fransız teknik adamla yapacak.
31 Mayıs 2022 12:21
196
A+
A-

Beşiktaş’ta, önceki gün yapılan kongrede üst üste iki kez başkanlığa seçilen Ahmet Nur Çebi ile yeni yönetim kurulu, hiç zaman geçirmeden mesaiye başladı.

Görev bölümünü 1-2 gün içinde yapması beklenen siyah beyazlılar daha sonra teknik direktör Valerien Ismael ile görüşüp, yeni sezon için yapılacak transferleri ve gönderilecek oyuncuları belirleyecek.

ÖNCELİK FORVET TRANSFERİ

Önceliği forvet transferine veren Beşiktaş yönetiminin transfer gündemindeki ikinci bölge savunma. Takımdan ayrılan Domagoj Vida’nın boşluğunu dolduracak oyuncu arayan siyah beyazlılar, Konyaspor’dan Abdülkerim Bardakçı ve Avrupa liglerinde top koşturan bazı yabancı oyuncularla ilgileniyor.

Başkan Çebi, transfer rotasını belirledikten sonra mali konularla ilgili kritik kararlar alacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.