Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 18°C




















Baynal Grup, Türkiye’de Oto Galeri Sektörü Üzerine Ödül Alacak

Baynal Grup, Türkiye’de Oto Galeri Sektörü Üzerine Ödül Alacak
31 Mayıs 2022 10:20
259
A+
A-

Türkiye’de, yeni yayın hayatına girecek olan Muğla Genç TV’nin lansman gecesinde kimlerin ödül alacağı merak edilirken, oto galeri ve emlak sektörünün önemli isimlerinden Baynal Grup adına iş insanı Mehmet Baynal’ın gecede ödül alacak isimler arasında olduğu öğrenildi.

Muğla merkezli kurulan Muğla Genç TV’nin lansman gecesi için geri sayım sürerken, geceye katılacak isimler ve kimlerin ödül alacağı merak edilmeye başlandı. Bingöl’de oto galeri emlak üzerine bir çok dalda hizmet veren Baynal Group oto galeri emlak Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baynal, sektörün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa’da düzenlenecek olan lansman gecesinde, ödül alacak ünlü iş insanları, sanat dünyası ve spor dünyasının önemli isimlerinin yer alacağı öğrenildi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin önemli isimlerinin de katılım sağlayacağı Muğla Genç TV’nin lansman gecesinde, Bakan ve Bakan Yardımcılarının yanı sıra üst düzey bürokratın da bulunacağı belirtildi. Lansman gecesi için üst düzey titizlikle yürütülen hazırlıklar devam ederken, Muğla Genç TV Yöneticileri Ferhat Aydoğan ve Metin Gire’nin açılış konuşması ile başlayacak olan anlamlı ve özel gecede, ünlü sunucuların sunumu ile ünlü sanatçıların sahne alacağı belirtildi. Gecede, ödül alacak isimler merak edilirken, Bingöl’ün ve oto galeri emlak sektörünün önemli isimlerinden olan iş insanı Mehmet Baynal sektöre ve ekonomiye verdiği katkılardan ve başarısından dolayı ödül alacak isimler arasında.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.