Dolar 32,3943
Euro 34,7768
Altın 2.395,34
BİST 10.238,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 19°C




















Trabzonspor gençleşecek!

Trabzonspor gençleşecek!
29 Mayıs 2022 13:25
300
A+
A-

Trabzon’un ve Trabzonspor’un perde arkasında yaşananları sizler için derledik

Trabzonspor Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı, dün gerçekleştirdiği toplantıda transferle ilgili dikkat çeken şifreler verirken gelecek yapılanması ile ilgili de tüyolar verdi.

Bir tane 6-8 pozisyonunda oynayabilen oyuncu transferi yapacağını söyleyen Avcı, bu oyuncunun atletik, hızlı ve genç oyuncu olabileceğinin altını çizdi.

Avcı daha açıklamasında daha önce hiç söylemediği üzere bir de forvet istediğini bunun da atlet oyuncu olması gerektiğini söyledi.

30 yaş barajını geçmek istemeyen Trabzonspor’un izleyeceği yol haritası da yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Yaş ortalamasını düşürerek daha koşan daha mücadele eden bir takım oluşturmak isteyen Trabzonspor’un bu düşüncesi son 10 haftayı göze aldığımızda oldukça doğru bir hamle olarak görünüyor:

Trabzonspor ayrıca bir sağ ayak stoper, sol bek, sağ bek ve kenar oyuncuları transferi yapacak. Görünen o ki bu dönem de hareketli geçecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.