Dolar 32,3562
Euro 34,7926
Altın 2.394,21
BİST 10.254,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Michy Bathshuayi ile yollarını ayıran Beşiktaş, yeni sezon öncesi santrafor transferi için kolları sıvadı.

Beşiktaş, CSKA Sofya’dan Jordy Caicedo ve New England forması giyen Adam Buksa için kulüplere resmi transfer teklifinde bulundu. İşte ayrıntılar…

Michy Bathshuayi ile yollarını ayıran Beşiktaş, yeni sezon öncesi santrafor transferi için kolları sıvadı.
28 Mayıs 2022 08:03
245
A+
A-

CAICEDO VE BUKSA

A Spor’un haberine göre, siyah-beyazlılar Jordy Caidedo için CSKA Sofya’ya 3.5 milyon euro’luk bir bonservis teklifinde bulundu. Beşiktaş, 24 yaşındaki futbolcuya ise 4 yıllık kontrat ve senelik 1 milyon euro’luk maaş teklifinde bulundu.

Beşiktaş, Caicedo’nun yanı sıra Adam Buksa için de New England’a rakamları sundu. Siyah-beyazlılar, Polonyalı golcü için MLS ekibine 4 milyon euro teklif ederken, oyuncuya ise yıllık 1.5 milyon euro kazanacağı 4 yıllık sözleşme önerdi.

GELECEK CEVAPLAR BELİRLEYİCİ OLACAK

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, iki futbolcu için de yönetime onay verirken, CSKA Sofya ve New England’dan gelecek cevaplar transfer için belirleyici olacak. Beşiktaş, iki futbolcu için de olumlu yanıt alması durumunda sadece birini kadroya dahil edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.