Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















Transferi başkan Ahmet Ağaoğlu açıkladı: Masouras için teklifimizi yaptık

Transferi başkan Ahmet Ağaoğlu açıkladı: Masouras için teklifimizi yaptık
26 Mayıs 2022 11:19
328
A+
A-

Şampiyon Trabzonspor’un başkanı Ahmet Ağaoğlu, İtalya’da yayın yapan Sportpress24’e konuştu. Fırtına’nın şampiyonluk sürecini anlatan Ağaoğlu, flaş bir transfer gelişmesiyle ilgili bilgi verdi. Ahmet Agaoğlu, “Giorgos Masouras için kulübü Olympiakos’a teklifiz yaptık. Bizden 8 milyon euro istediler. Bu rakam fazla ancak temaslarımız sürüyor. Ortak bir noktada buluşursak Masouras transferini sonlandırmak istiyoruz” dedi.

28 yaşında 1.84 boyunda olan Giorgos Masouras, Yunanistan’ın köklü kulüplerinden Olympiakos’un formasını giyiyor. Sol kanatta görev yapan deneyimli futbolcu, süratli yapısı ve kolay adam geçmesiyle tanıyor. Bu sezon toplamda 46 maça çıkan Masouras, 12 gol attı, 8 asist yaptı.

Trabzonspor’da transfer hareketliği sürerken, en yetkili isimden flaş bir açıklama geldi. İtalya’da yayın yapan Sportpress24’e konuşan başkan Ahmet Ağaoğlu, şampiyonluğu ve yeni sezon planlamalarını anlattı. Başkan, verdiği röportajda bir transfer gelişmesini de duyurdu. Söz konusu gazeteye Yunan sol kanat oyuncusu Giorgos Masouras ile ilgili açıklama yapan Ağaoğlu  “Giorgos Masouras için teklifimizi sunduk. Ancak Olympiakos 8 milyon euro istiyor. Bu bizim için fazla ama temaslarımızı kesmiyoruz. Görüşmelere devam edeceğiz.”dedi.

Trabzonspor bilindiği üzere devre arasında da Yunan oyuncu için girişimlerde bulunmuştu. Ağaoğlu ayrıca sol bek, sağ bek, sağ stoper ve 6 numaraya da takviye yapacaklarını duyurdu. Bordo-mavili kulislerde Giorgos Masouras’ın Nwakaeme’nin yerine transfer edileceği öne sürüldü.

Masouras’un Olimpiakos ile 30 Haziran 2024’e kadar sözleşmesi bulunuyor. Bazı Yunan gazeteleri ise Masouras’a Fenerbahçe’nin teklif götürdüğünü, bu transfer için Pelkas’ın takasta kullanılacağını ileri sürdü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.