Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 14°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 19°C




















Trabzonspor’un gözdesi Oscar Dorley

Trabzonspor’un gözdesi Oscar Dorley
25 Mayıs 2022 20:56
556
A+
A-

Trabzonspor, daha önce transfer etmek istediği Oscar Dorley’den yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçmişti. Ancak Şampiyonlar Ligi nedeniyle sol bek için yeniden devreye girildi.

Trabzonspor’da gündem bir kez daha Oscar Dorley… hem bu sezonun başında hem de devre arasında Liberyalı sol bek için Slavia Prag’ın kapısını çalan bordo-mavililer bir kez daha kapıya dayandı. Çekya ekibine Dorley için teklif yaptı.

Dorley için Slavia geçen yıl Trabzonspor’un teklifinin çok üzerinde bir fiyat belirledi. Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun “ekonomi direktörü” dediği Abdullah Avcı da, “o zaman olmasın” diyerek geri adım attı.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi için Ağaoğlu’nun, Avcı’nın Dorley’i almak için şartları zorlayacağı öğrenildi. Henüz ortada bir rakam yok.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.