Dolar 32,2872
Euro 34,7547
Altın 2.395,32
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















BİRDEF VAN TRABZON ARASINA DOSTLUK KÖPRÜSÜ KURDU…

BİRDEF VAN TRABZON ARASINA DOSTLUK KÖPRÜSÜ KURDU…
25 Mayıs 2022 12:59
326
A+
A-

Bir Müddet Önce Kurulan Türkiye’nin Önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Biri Olan Birleşmiş Dernekler Federasyonu(BİRDEF) Son Olarak Van İle Trabzon Arasına Dostluk Köprüsü Kurarak Bir İlke Daha İmza Attı…

BİRDEF Genel Başkanı Servet Öztaş: yaptığı konuşmasında: Bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz, halay ve horonu birleştirdik. Trabzon Sürmene Armutlu köyü ile Van Erciş Yukarı Akçagedik köylerini iki kardeş köy yaparak *GÖNÜL KÖPRÜSÜ* projemizin ilk uygulamasını gerçekleştirdik. İki Kültürün buluşması ile çok coşkulu ve heyecanlı bir ortam oluştu. Bize ev sahipliği yapan ilçe kaymakamımıza, Sürmene Belediye başkanımıza, TRT ve Anadolu ajans muhabiri Necmettin Karaca’a ve tüm katılımcı dostlarımıza  teşekkür ediyoruz.

Dostluk köprüsü Etkinliğine Erciş kaymakamı Dr.Nuri Mehmetbeyoğlu, Erciş jandarma Komutanı Yarbay Mehmet Demir, AK Parti il başkan yardımcısı Muğdat Günini, Babür Alkoç, ilçe Başkanı İzzet Albayrak, Erciş ilçe emniyet müdürü Süleyman Trak, ilçe milli eğitim müdürü Yakup Alhan, Ak parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Armutlu köyü muhtarı Hasan Yılmaz, Yukarı Akçagedik köyü muhtarı Kasım Akyol, okul öğrencileri öğretmenleri ve vatandaşlar  katıldı.

Sürmene ilçesinden katılan horon ekibi ve BİRDEF Genel Başkan yardımcıları Ömer Yılmaz, Muharrem Nuhoğlu, Genel Sekreter Müsteşar Baki Şener, Muhtar Haydar Polat ve idari yönetim heyeti de katılımcılar arasında yer aldı. Birlikte halaylar çekilen horon oynanan dostluk köprüsü kulan etkinlik görülmeye değerdi.

Gazetemiz adına anlamlı bir projeye imza atan BİRDEF Heyetini kutlar başarılarının devamını dileriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.