Dolar 32,2724
Euro 34,9701
Altın 2.455,15
BİST 10.130,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C




















Trabzonspor, Eren Elmalı için Kasımpaşa ile görüştü

Trabzonspor, Eren Elmalı için Kasımpaşa ile görüştü
24 Mayıs 2022 15:27
465
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor’da flaş gelişmeler yaşanıyor. Şampiyonluk sonrası gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan bordo mavililer geçen sezon gibi transferleri erkenden açıklamak istiyor. Fırtına, Fenerbahçe’nin de görüşme sağladığı oyuncu için hamlesini yaptı. Trabzonsporlu yöneticiler, şampiyonluk kutlamalarının ardından İstanbul’da oyuncunun kulübünü ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştirdi.

YurtHaber61 Spor Müdürü Spor Yazarı Alper Dural

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor’da flaş gelişmeler yaşanıyor.

Şampiyonluk sonrası gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan bordo mavililer geçen sezon gibi transferleri erkenden açıklamak istiyor. Fırtına, Fenerbahçe’nin de görüşme sağladığı oyuncu için hamlesini yaptı.

Trabzonsporlu yöneticiler, şampiyonluk kutlamalarının ardından İstanbul’da oyuncunun kulübünü ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştirdi.

Sabah’ın haberine göre; Fenerbahçe ve Trabzonspor’un yakından ilgilendiği sol bek oyuncusu Eren Elmalı ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Sarı lacivertliler, geçtiğimiz günlerde Eren Elmalı transferi için Kasımpaşa ile görüşme gerçekleştirmişti. Trabzonspor’dan ise Eren Elmalı ile ilgili flaş bir hamle geldi.

Trabzonsporlu yöneticiler, şampiyonluk kutlamalarının ardından Kasımpaşa’yı ziyaret etti ve Eren Elmalı için transfer görüşmesi gerçekleştirdi.

Eren Elmalı’nın menajerliğini yapan Erkut Söğüt aynı zamanda Mesut Özil’in de menajerliğini yaptığı için Fenerbahçe bu transferde bir adım önde bulunuyor.

Eren Elmalı bu sezon Kasımpaşa’da 35 maça çıkarken 1 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.